pimpbeckham 6 Posted January 4, 2014 01:00, Lake Erie Monsters-Milwaukee Admirals, tip: Milwaukee ML, @2.10, Marathonbet, 7/10 Quicken Loans Arena - Cleveland, OH Evo postaviti ću analizu za utakmicu Zapadne konferencije između Monstersa i Admiralsa, a riječ je o day-to-day utakmici. Sinoć je u istoj Areni pred preko 8000 gledatelja slavio Lake Erie rezultatom 4:2. Domaćin je tako na učinku 4-6 u posljednjih deset utakmica, a lošu formu potvrđuje i činjenica da su 3 od 4 pobjede ostvarili tek u produžecima ili nakon izvođenja kaznenih udaraca. Jedina čista pobjeda je upravo ova nad Admiralsima. Pratim već duže vrijeme Monsterse, i slobodnog sam uvjerenja da su u lošoj formi, a često imaju problema sa nižepozicioniram ekipama. Trenutno drže treće mjesto North divizije, s 35 bodova, 16-16 omjerom pobjeda i poraza i 87:97 gol-razlikom. Primaju znači više od 3 gola po susretu. Gosti su na drugoj poziciji u Midwest diviziji, a to je kao da su i prvi, jer primat drže neprikosloveni aktualni prvaci Griffinsi, s čak 11 bodova prednosti. Admiralsi imaju 16-15 omjer, 38 bodova i 82:77 gol-razliku. Uz Griffinse i Falconse primaju najmanje golova u prosjeku po utakmici u ligi. Po meni kvalitetniji su sastav od domaćina, a nemaju niti problema s ozlijeđenima te loanovima iz NHL-a. Nadalje, još jedna činjenica me tjera da odigram njihovu pobjedu večeras. Naime, trener Dean Evason sigurno će biti izuzetno ljut na sinoćnje mlako izdanje svoje ekipe, pri čemu su Admiralsi u 60 minuta uputili sve zajedno 14 udaraca prema golu Pickarda. Totalna nezainteresiranost bila je u posljednjoj trećini, kada su minus jedan lovili do zadnjih minuta i bili u mogućnosti osvojiti bodove. U posljednjoj trećini uputili su svega 3 udarca na gol Lake Eriea, a da ne govorim da su imali i 4 powerplay prilike. Naprosto ekipa, koja ima 6-4 odličan niz, uz samo 20 primljenih golova u tom nizu mora pokazati više. Admiralsi inače imaju solidnu tradiciju u Quicken Loans Areni, 6-4 u posljednjih deset. Po meni, gosti su večeras bliži pobjedi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted January 4, 2014 02:00, Oklahoma City Barons-San Antonio Rampage, tip: 1, @2,25, Marathonbet, 6/10 Cox Convention Center - Oklahoma City, OK Za drugi pick iz AHL-a večeras odabrao sam utakmicu začelja u diviziji West između Oklahome (12-23 omjer pobjeda i poraza, 95:118 gol-razlika, 30 bodova) i San Antonija (12-22, 85:108, 27 bodova). Isto se radi o day-to-day utakmici, ali sa uzvraćenim domaćinstvom. Znači sinoć je Oklahoma prošetala San Antonijem s pobjedom 5:2, i tako prekinula niz od 4 pobjede. Danas bi Baronsi domaćom pobjedom potvrdili izlazak iz krize. Početno vodstvo Rampagea, brzo je anulirano golovima Horaka, Nesbitta i Feduna, pa su bodovi brzo upisani. Baronsi su lane bili među najefikasnijim ekipama lige, i tek su u „majstorici“ sedme utakmice u polufinalnoj seriji doigravanja poraženi od kasnijeg prvaka, Grand Rapidsa. Očekivanja trenera Todda Nelsona uoči ove sezone bila su velika, ali Edmonton kao vlasnik franšize loanovima je oslabio ekipu, i mnogi su „povučeni“ u Oilerse, koji su se opredjelili za svoju mladu školu, u nedostatku financija. Ipak Baronsima večeras dajem prednost pred domaćim navijačima, a imaju i bolji napadački učinak (2,71 gol po susretu). Odličan potez uprave bio je i dovođenje centra Horaka iz Abbotsforda, koji u 19 utakmica ima zapažene brojke (6+7). O gostima neću previše, uz Uticu su najlošija momčad u ligi, trenutno su na 2-8 omjeru u posljednjih deset utakmica. Daleko su najgori gost lige, 3-15 omjer pobjeda i poraza uz prosjek od samo 1,90 postignuta gola po susretu. Tu je i podatak o tradiciji međusobnih susreta u Cox Convention Centeru, 8-2 u korist Baronsa u posljednjih deset utakmica, a San Antonio je primao u prosjeku 3,7 gola po meču, i teško to može večeras nadoknaditi. Konsolidirani Baronsi ne bih trebali imati većih problema protiv Rampagea. Sinoćnjih 5:2 zapravo pokazuje razliku kvalitete ova dva tima, a koeficijent na Oklahomu je odličan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 4, 2014 NHL 02:00h St.Louis Blues - Columbus Blue Jackets Tip: 1 ML @ 1.508, Pinnacle, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 4, 2014 NBA 02:00h, Minnesota- Oklahoma, Tip over 201.5 @ 1.50, Bet365. 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
baki30 4 Posted January 4, 2014 Minnesota - Oklahoma 2 2.10 U večerašnjem ogledu između Oklahome i Minnesote odlučio sam se da idem navijački i da dam prednost gostujućoj ekipi. Osim navijačkog raspoloženja, imaju još dvije stvari zašto sam se odlučio na goste. Dvije zadnje utakmice doživjeli su poraz i treći bi im vjerovatno poljuljao samopouzdanje. U prošloj utakmici nakon što su vodili 18 razlike uspijeli su prosuti prednost i dopustiti gostujućoj ekipi da slavi s minimalnih dva razlike. Večeras se od Duranta očekuje da povede ekipu do pobijede iako im s druge strane stoji ove godine dobra Minnesota. Po meni je ona ugodno iznenađenje ove godine i uz Portland imaju jako dobar napad koji daje puno koševa zato bi se ovaj meč još mogao ispratiti i s više od 206 koševa. Sretno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 4, 2014 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 9815 Vrijeme odigravanja: 04:00 Naziv para: Portland(224,5)-Philadel Tip para: manje od 224,5 koševa Tečaj: 1.850 Ev. dobitak: 6.850 Ev. gubitak: 1.850 Quote Share this post Link to post Share on other sites
pimpbeckham 6 Posted January 4, 2014 Idemo u noć sa tiketom AHL-a:01:00, LakeErie-Milwaukee Adm. , tip: Milwaukee ML, @2.1001:05, Binghamt-Syracuse Cr. , tip: over 5,5 golova, @1.6502:00, OklahomaC-San Antonio Ram. , tip: 1, @2.25Koeficijent: 7.796 (Marathonbet)Ulog: NISKI (400) Quote Share this post Link to post Share on other sites