Zizu 4 Posted January 8, 2014 01:00,Toronto Raptors-Detroit Pistons,tip Raptors - 5,5,@ 2.00,Marathon Bet,6/10 Veceras se u Air Canada Centru sastaju domaci Raptorsi,sa gostima iz 'grada automobila'..Ono sto karakterise ovaj mec je,da se sastaju 2 ekipe koje su mozda podjednake po kvalitetu,ali ja ne mislim tako..Domacini su vezali 2 poraza,ali protiv koga-Pacersa sinoc u gostima,a znamo kako Indijana igra kuci(17-1),i to mizeran poraz,od 7 razlike,a mec pre toga su izgubili kod Heata,i to isto tesno..(5 razlike)..Imaju skor 7-3,i kada bi anulirali ta 2 vezana poraza,mogli bi reci da je Toronto u formi..Kuci ne briljiraju,i to je ono sto me brine,6-8 nije dobro,ali siguran sam da ce to veceras popraviti..Domacine predvodi sjajni bek,DeRozan,igra u odlicnoj formi,sjajnoj odbrani Pacersa je ubacio 28 poena,a i Majamiju je utrpao 26 poena,u ta 2 vec spomenuta poraza..Play im je Lowry,prilicno dobar igrac,konstantan je,dosta asistira,a prilicno i pogadja..Krilni centar Amir Johnson je sasvim solidan igrac,moze da odigra dobro,ali moze i kao protiv Pacersa da bude ocajan...Mladi centar iz Litvanije Valanciunas tek treba da se dokaze,prva mu je sezona,ali zasad nije los..Na klupi su im 2 zaista zanimljiva veterana,koji nikako da prorade,Salmons i Hayes,i ja jednostavno znam da njih dvojica mogu vise,nadam se da ce veceras to i dokazati..Gosti iz Detroita su totalno van forme..5 poraza vezanih,protiv prilicno losih ekipa,govore da nesto ne stima..Stuckey im je out,i ocito im puno fali..14-21 skor,3-7 forma,na strani cak i solidnih 8-9...ali nesto ne stima ..Predvodi ih sjajni play Jenings,koji je totalno van forme,sutira 2/12 i 2/14 u zadnja 2 meca,a i u prethodnih nekoliko nije nista bolji..Krilni centar Monroe je takodje dobar igrac,i za razliku od Jeningsa je u formi..Josh Smith je povecao minutazu u zadnjih par meceva,i deluje da opravdava ocekivanja..Mladi Drumond na poziciji centra takodje zavredjuje paznju,konstantno je u double-double ucinku..Iako sam nahvalio nekoliko igraca Pistonsa,i dalje tvrdim da tamo postoji neki problem,koji mi ne vidimo,i dok je tako,ja cu probati protiv njih,kao i veceras,gde cu uzeti pobedu domacina sa 6 i vise razlike,sa ipak opreznijim ulogom.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Goran1 7 Posted January 8, 2014 Naziv kladionice: SuperSport Broj para iz kladionice: 979 Vrijeme odigravanja: 02:00 Naziv para: NewOrlean-Washingt Tip para: 1X Tečaj: 1.550 Ev. dobitak: 6.550 Ev. gubitak: 1.550 Quote Share this post Link to post Share on other sites