Zizu 4 Posted January 11, 2014 02:30,Dalas Mavericks-New Orleans Pelicans,tip Dalas - 5,5,@1.74,Marathonbet,6/10 Veceras se u American Airlines Centru u Dalasu ponovo sastaju Mavericksi i Pelicansi,ali ovog puta su domacinstva zamenjena..Ne znam sta je moglo da se desi u zadnja 24 h,pa da ja promenim misljenje,i zato cu ponovo napasti Dalasa..Sinoc lagana pobeda Dirka & co,cak se nisu ni raspali od minutaze(Dirk 28,Ellis 33),i mislim da se nisu previse umorili sinoc..Da ne pisem opsirnu analizu,jer sam sinoc pisao oba tima,dodacu samo da su Dalembert i De Juan Blair delili minutazu,i kao sto sam i ocekivao(iako nisu vrhunski centar nijedan),da su lagano oduvali Ajincu(koji je doduse igrao samo 5 min,i neka povreda je u pitanju ocito),i Smitha(za kojeg je ESPN jasno napisao da je out of game,a on mi odigra 25 min sinoc),tako da ce on poneti veci teret verovatno veceras,i ulazio je izvesni C Stiemsma,od kojeg jasno ne ocekujem da moze da parira mnogo iskusnijim i boljim Dalembertu i De Juanu..Dodao bih jos da je i Tyreke Evans odigrao sinoc samo 9 min,i takodje je u pitanju povreda,i on ce biti DTD za vecerasnji mec..Dakle,ekipa Pelicana se svela na 2 imena,krilnog centra Davisa(40 min sinoc),i sjajnog beka sutera Gordona(35 min sinoc)..namerno navodim i njihove minute,da bi se videlo da su se sinoc umorili ipak malo vise od Dirka i Monte..Calderonm je u redovima Dalasa bio odlican sinoc,a cak je matori Crowder iznenadjujuce dobio 40 min sinoc,sto mislim nije imao nijednom ove sezone..Dakle,Dalas odlican domacin(12-6 skor),sinoc lagano pobedio u gostima Pelicane,kod kojih su se jos u medjuvremenu pojavile 2 povrede,sve i da budu fit,mislim da su ovakvi Mavericksi,u ovakvom momentu,prevelik zalogaj za bolnicu iz New Orleansa,i ici cu na pobedu u hendikepu Dalasa... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 11, 2014 04:00, Calgary Flames - Pittsburgh Penguins, Tip para: 2 Ukljucujuci produzetak i penale @ 1.549, Pinnacle, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2 Posted January 12, 2014 (edited) Naziv kladionice: Mozzart Vrijeme odigravanja: 03:00 Naziv para: Denver Nuggets - Orlando Magic Tip para: Denver Nuggets -9.5 Tečaj: 1.65 Edited January 12, 2014 by floyd Quote Share this post Link to post Share on other sites