Crni 23 Posted January 13, 2014 Hockey, NHL01:00 CET (14/01/2014)Carolina Hurricanes - Calgary Flames(1X2)Pick: Carolina HurricanesOdd: 1.90Bookie: bet365Stake: 6/10Večeras se na PNC Arena, Raleigh,( North Carolina) igra meč između domaćih Hurricanesa(19-17-9, 47 pts) i gostujućih Flamesa(15-24-6, 36 pts)...Svakako bi ovde dao prednost domaćij Car. koja je konačno zaigrala dobro vezali su bili 5 pobeda iako su izgubili zadnji meč protiv Columbusa na gostovanju imaju tri vezane pobede kući i ponovo su se posle dobrih igara u zadnje vreme vratili u konkurenciju za Pley of i večeras moraju da dobiju ovake mečeve ako hoće da zadrže šanse za doigravanje.Opet idem kontra Calgarya o koima sam već par puta govorio da su igrački možda i najlošiji tim u celoj ligi nadam se da me ni večeras neće razočarati.Carolina ima par sjajnih igrača oporavio se i sjajni Eric Staal koji bi večeras trebao da se vrati u postavu iako im je problem neefikasnost to nije bio problem u zadnje vreme ne računajući poslednji meč ali jeste odbrana koja je dobijala dosta golova iako se topopravilou zadnjih 5/6 mečeva večeras bi odbrana morala da odigra dobro jel dolazi jedan od najneefikasnijih timova u ligi posebno uzadnje vreme.Dok Calgary zaista igra katastrofalno imaju 7 poraza u zadnjih 8 mečeva posebno im kriminalno igra napad koji je dao na prošlom meču konačno go posle dva meča bez i jednog postignutog gola samo su Coloradu dali 4 gola u zadnjih 8 mečeva a na svim ostalim mečevima na dva meča sudali po jedan gol a na čak 5 mečeva nisu dali nijedan gol!!!Do pre jedno mesec pa i više bio im je prosek na naekih 2.85 golova po meču što sam govorio da je nerealno za tako loš roster ekipe a sad im je samo 2.18 dok im je i odbrana dosta loša sa preko 3 gola po meču.Uz to imaju i na ovako tanak roster par povreda jedino na njihovoj strani je tradicija jel na zadnjih 8 mečeva imaju 6-2 protiv Car. ali neigraju često to je bilo kad je Cal. bio neuporedivo kvalitetniji ali i te dve pobede Carolina je zabeležila kući gde imaju dve vezane pobede nad Calg. i to jedna veoma ubedljiva od čak 6-1!!!Kako god bilo po meni je Carolina u ovom trenutku svakako mnogo kvalitetnija ekipa i u mnogo boljoj formi što se nadam daće večeras i dokazati i uzimam njihovu pobedu na meču...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted January 13, 2014 NHL04:30, Los Angeles Kings - Vancouver Canucks, Tip: Under 5.5 Goals @ 1.59, Marathonbet, 8/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
floyd 2 Posted January 13, 2014 Naziv kladionice: Unibet Vrijeme odigravanja: 02:00 Naziv para: New Orleans Pelicans - San Antonio Spurs Tip para: San Antonio Spurs -9.5 Tečaj: 2.500 Quote Share this post Link to post Share on other sites