Tuto 157 Posted January 16, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Sretno danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 16, 2014 Dobar dan! Srećno svima danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 16, 2014 dajte neki prijedlog za danas, sta igrat Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 16, 2014 dajte neki prijedlog za danas, sta igrat Iz kog sporta ces, sem fudbala? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 16, 2014 Iz kog sporta ces, sem fudbala? imal sta od ovog tenisa, neko iznenadjenje da je velika kvota jer ih bude dosta, juce sam ubo simona protiv cilica @3.90 al zato jer su mi poznata obojica poznata, veceras sve neki lijevi igraju Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 16, 2014 Jel ovo promenjeno pravilo za dobijanje nagrade za 2 uzastopna meseca posto vidim da dobitnici iz proslog nisu obelezeni crvenim slovima? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 16, 2014 dajte neki prijedlog za danas, sta igrat Makedonija - Austrija X 9.5 :icon_eek: :icon_eek: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 16, 2014 imal sta od ovog tenisa, neko iznenadjenje da je velika kvota jer ih bude dosta, juce sam ubo simona protiv cilica @3.90 al zato jer su mi poznata obojica poznata, veceras sve neki lijevi igraju ja sam igrao Gaske-Robredo over 39.5@1.9 smatram da ovo ide u sigurna 4 seta, zatim na Ferera 1.30 i na Makarovu 1.45. To je sto sam ja uplatio iz tenisa kao i od basketa , Oklahomu po 2.3 , od rukometa over 52.5 Norveska - Madjarska @1.85 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 16, 2014 ja sam igrao Gaske-Robredo over 39.5@1.9 smatram da ovo ide u sigurna 4 seta, zatim na Ferera 1.30 i na Makarovu 1.45. To je sto sam ja uplatio iz tenisa kao i od basketa , Oklahomu po 2.3 , od rukometa over 52.5 Norveska - Madjarska @1.85 nije los izbor Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted January 16, 2014 Lazarov izvuče 8 golova. Taman da prodje granicu od 7,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 16, 2014 Lazarov izvuče 8 golova. Taman da prodje granicu od 7,5 Kako me spasio sa tim golom...Gol od kojeg je zavisilo da li ce biti potop ili fantastican plus... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted January 17, 2014 Sve nas je spasio...bio bi potop da nije uvalio osmi. Ja mislim da je svaki drugi igrao Lazarova over... Quote Share this post Link to post Share on other sites