Crni 23 Posted January 17, 2014 Hockey, NHL02:00 CET (18/01/2014)Chicago Blackhawks - Anaheim Ducks(Money Line)Pick: Anaheim DucksOdd: 2.32Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se na United Centeru(Chicago Illin.) igra meč između domaćih Blackhawksa (30-8-11, 71 pts) i gostujućih Ducksa(36-8-5, 77 pts)...Svakako veliki meč između dosad dve najuspešnije ekipe u dosadašnjem delu sezone iako zasada kladionice favorizuju mislim i previše domaćina ja jednostavno moram da uzmem podedu Ducksa ML po za meni neverovatno velikoj kvoti na goste!!!Meč ekipe ne dočekuju u istim raspoloženjima Hawksi se nalaze u priličnoj krizi sa 4-1-5 na zadnjih 10 mečeva i sa 4 poraza na zadnjih 5 utakmica gde su dobili samo Edmonton 5-3 od toga čak 3 poraza kući.Sa druge strane Ducksi igraju neverovatnu sezonu u strašnoj su formi sa 9-1-0 na zadnjih 10 mečeva i u seriji su od 8 pobeda posebno je neverovatna od pre dva dana nad prilično jakim Vancuverom kojem su naneli jedan od najvećih poraza u istoriji u pobedi od neverovatnih 9-1 i iako svakoj seriji mora doći kraj ipak sigurno prepuni samopouzdanja dolaze u Chicago.Duel dve najefikasnije ekipe u ligi sa fenomenalnim prosekom od preko 3.5 gola po meču ipak u zadnje vreme Chic. se jako muči posebno je odbrana pala u formi što mislim da može biti presudno jel zaista napad Dacksa izgleda neverovatno izuzetno četiri uigrane linije.Uz trenutno mnogo bolju formu lidera NHL-a i tradicija u zadnje dve sezone je na strani Dacksa koji su odneli svih 5 pobeda u isto toliko međusobnih susreta -12/06/13 CHI 2 - ANA 3 (SO) 03/29/13 CHI 1 - ANA 2 03/20/13 ANA 4 - CHI 2 02/12/13 CHI 2 - ANA 3 (SO) 02/26/12 ANA 3 - CHI 1Nesumnjivo duel dava veoma jaka timau kojem motivacaija nikom neće nedostajati ali ja jednostavno u ovom momentu moram uzeti Dackse ma kako se ovaj meč završio...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites