Tuto 157 Posted January 21, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 21, 2014 pozz ljudi Ima li ikakvih naznaka uplate Expekta za 11.mjesec i betwaya za 12. mjesec* Nažalost ni sponzori nisu više šta su nekad bili. Kod Expekta je došla nova garnitura agenata, koji važu svaki cent kojeg ulažu u reklamu, a betway je novi sponzor sa kojim ovdje nemamo iskustva, ali nadamo se da će ispoštovati dogovoreno. No, ovaj forum (Dwiz) ni na šta vezano uz isplatu nagrada ne može utjecati. Uzalud požurnice, zamolbe itd. ako s druge strane nema ozbiljnog sugovornika. Jedan od problema je i taj, šta sa foruma ima jako malo direktnih uplata natjecatelja, a to je jedan od bitnih faktora ostanka sponzora i uredne isplate nagrada. Vjerujem da će nagrade biti isplaćene pa i sa kašnjenjem, a svi koji žele, mogu direktno kontaktirati i službu za korisnike dotičnih kladionica (sponzora) i njihove odgovore ostavite ovdje, da vidimo 'gdje škripi'. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 21, 2014 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted January 21, 2014 Dobar dan i srećno svima danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 21, 2014 Nažalost ni sponzori nisu više šta su nekad bili. Kod Expekta je došla nova garnitura agenata, koji važu svaki cent kojeg ulažu u reklamu, a betway je novi sponzor sa kojim ovdje nemamo iskustva, ali nadamo se da će ispoštovati dogovoreno. No, ovaj forum (Dwiz) ni na šta vezano uz isplatu nagrada ne može utjecati. Uzalud požurnice, zamolbe itd. ako s druge strane nema ozbiljnog sugovornika. Jedan od problema je i taj, šta sa foruma ima jako malo direktnih uplata natjecatelja, a to je jedan od bitnih faktora ostanka sponzora i uredne isplate nagrada. Vjerujem da će nagrade biti isplaćene pa i sa kašnjenjem, a svi koji žele, mogu direktno kontaktirati i službu za korisnike dotičnih kladionica (sponzora) i njihove odgovore ostavite ovdje, da vidimo 'gdje škripi'. Hvala Tuto! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 21, 2014 Prijave H2H za veljaču 2014. otvorene su do 29.01.2014. :smile_clapping: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 21, 2014 Pozdrav ekipa pozz ljudi Ima li ikakvih naznaka uplate Expekta za 11.mjesec i betwaya za 12. mjesec* Oni nisu isplatili za 11.mesec,a ja ocekivao da mi legne za 12.mesec... Quote Share this post Link to post Share on other sites
bergamo 7 Posted January 21, 2014 Dobar dan Nole Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 21, 2014 Pozdrav ekipa Oni nisu isplatili za 11.mesec,a ja ocekivao da mi legne za 12.mesec... bice tamo na ljeto kad krenes na more taman da imas za djeparca Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 21, 2014 Dobar dan Nole Nije mi tolko krivo sto je izgubio od Stanislasa,zasluzio je covek posle onoliko poraza. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 21, 2014 bice tamo na ljeto kad krenes na more taman da imas za djeparca Planirao sam u junu u Egipat 20 dana,ali ako oni ne posalju nagradu na vreme ne znam kako cu.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 21, 2014 laku noc Quote Share this post Link to post Share on other sites