Tuto 157 Posted January 28, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 28, 2014 Tek sam sada vidio da su jučer bila dva kola na H2H nigdje nikakvog obavjestenja da se juce igraju dva kola, zato nas pola nije igralo Ja nisam bio obavesten,ne znam za druge.Sakramento h2 i Oklahoma over moze da se proba. Ja ne mogu isprazniti vaše poštanske sandučiće da bi vi mogli primati poruke. To morate učiniti sami (Crni, milance23). U temi Završnica na dnu stranice (crvenim slovima) piše sve. Dakle, netočno je da nigdje ne piše. Treba koji put i pogledati nove dnevne teme. Pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 28, 2014 Prijave H2H za veljaču 2014. otvorene su do 29.01.2014. :smile_clapping: Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted January 28, 2014 Ja ne mogu isprazniti vaše poštanske sandučiće da bi vi mogli primati poruke. To morate učiniti sami (Crni, milance23). U temi Završnica na dnu stranice (crvenim slovima) piše sve. Dakle, netočno je da nigdje ne piše. Treba koji put i pogledati nove dnevne teme. Pozdrav. Ja ispraznio tek sinoć Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 28, 2014 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 28, 2014 Ja ne mogu isprazniti vaše poštanske sandučiće da bi vi mogli primati poruke. To morate učiniti sami (Crni, milance23). U temi Završnica na dnu stranice (crvenim slovima) piše sve. Dakle, netočno je da nigdje ne piše. Treba koji put i pogledati nove dnevne teme. Pozdrav. Stvarno pise .Nema veze,imamo jos 4 kola da nadoknadimo. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 28, 2014 Poz ekipa Ovo mi je jedan od onih slatkih kladionicarskih dana kada samo cekam ishod neke utakmice... River Plate-San Lorenzo 0-2 2.15 Astra sport bets River Plate-San Lorenzo 3+ 2.72 Pinnacle Posto ne verujem u over na tom mecu nikako vecu zaradu sam stavio da bude u Astri tj na 0-2... Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 28, 2014 Poz ekipa Ovo mi je jedan od onih slatkih kladionicarskih dana kada samo cekam ishod neke utakmice... River Plate-San Lorenzo 0-2 2.15 Astra sport bets River Plate-San Lorenzo 3+ 2.72 Pinnacle Posto ne verujem u over na tom mecu nikako vecu zaradu sam stavio da bude u Astri tj na 0-2... Kako tolka razlika da bude?Svaka cast kad si ih pronasao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 29, 2014 Kako tolka razlika da bude?Svaka cast kad si ih pronasao. odlozeno :pucam: Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 29, 2014 Haha,e jesi maler. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted January 29, 2014 Bas steta..ja sam jednom tako davno uhvatio MLB,i fino naplatio... Quote Share this post Link to post Share on other sites