Tuto 157 Posted January 29, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 29, 2014 Prijave H2H za veljaču 2014. otvorene su još danas. :smile_clapping: Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 29, 2014 Pozdrav ekipa Haha,e jesi maler. Nisam mogao verovati sinoc kad sam video da su odlozili... Bas steta..ja sam jednom tako davno uhvatio MLB,i fino naplatio... Ma ima u nasim lokalima vecito gresaka samo sto ih obicno brzo isprave...Najjaca koju sam ja nasao bila je u Bet-live kladionici gde su kvote bile postavljene na sledeci nacin... Barcelona-Murcia 1=1.05 X=16 2=9,7 1X=7,8 X2=9,2 Real,Barsa,Zvezda,Partizan,Dinamo,Porto,Juve.... daju gol,kombinovanje na tiketima da na svakom bude 4 para da ne bi isli na proveru i lupaj... Nakon nekih 85 odigranih tiketa su blokirali... Ili npr: Maccabi-Laboral Ukupno poena 11.5 vise 1.85 manje 1.85 Maccabi-Laboral+162.5 H1 1.85 H2 1.85 Ziveli nasi lokali Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 29, 2014 Jel si mogao bar da naplatis te greske? Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 29, 2014 Jel si mogao bar da naplatis te greske? Uvek se naplati,samo je pitanje koliko se uspe uplate provuci... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 29, 2014 Pozdrav ekipa Nisam mogao verovati sinoc kad sam video da su odlozili... i bas ta varijanta moze dovesti do toga da izgubis iako si pre utakmice mislio da je to 100% nemoguce! NAime, posto je utakmica odlozena, jedna kladionica ti zadrzi novac jer ceka da se utakmica odigra do sledeceg kola ili do utorka, a druga ti konstatuje kvotu jedan i ponisti utakmicu. Naravno sad si opet na jednom uplatnom tipu koji treba pogoditi... naravno ovo vazi za pojedine kladionice ne za sve. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 29, 2014 i bas ta varijanta moze dovesti do toga da izgubis iako si pre utakmice mislio da je to 100% nemoguce! NAime, posto je utakmica odlozena, jedna kladionica ti zadrzi novac jer ceka da se utakmica odigra do sledeceg kola ili do utorka, a druga ti konstatuje kvotu jedan i ponisti utakmicu. Naravno sad si opet na jednom uplatnom tipu koji treba pogoditi... naravno ovo vazi za pojedine kladionice ne za sve. Ma ima uvek caka da i ti naizgled neoborivi mecevi padnu..Npr nema svaka kladionica isto pravilo kod prekida meca,neke priznaju rezultat ako je mec prekinut,a odigrano je 75min,druge ako je krenulo drugo poluvreme...E zamisli tu caku,igralo se npr do 65min,mec je prekinut i u jednoj kladionici priznaju trenutni rezultat,u drugoj se ponistava....Ali ipak tu dozu rizika sam uvek spreman da prihvatim (koji kladionicar ne bio bio?).... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted January 29, 2014 Nego sta vi mislite o Stuttgart-Bayern GG3? 2.20 me bas privlaci da tu lupim lep singl... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted January 29, 2014 Nego sta vi mislite o Stuttgart-Bayern GG3? 2.20 me bas privlaci da tu lupim lep singl... po meni nije lose, mislim da cu i ja to staviti na tiket po 2.15. trebalo bi bajern primiti gol, ostalo je na njemu da da 2 komada Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 29, 2014 po meni nije lose, mislim da cu i ja to staviti na tiket po 2.15. trebalo bi bajern primiti gol, ostalo je na njemu da da 2 komada I povezes sa Sitijem 2 i GG. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted January 29, 2014 sta vam je to GG... kod nas u BiH to je oznaka za "gost daje go" al mi je prevelika kvota da bi to bilo Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted January 29, 2014 sta vam je to GG... kod nas u BiH to je oznaka za "gost daje go" al mi je prevelika kvota da bi to bilo Oba tima daju gol. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted January 29, 2014 Ne mozes nekom pozeleti sretan dan kada je on prosao Salim se malo, hvala sto si se setio svaka ti cast Inace, vidim da u poslednje vreme nemas vremena za forum al zato za tekilu imas pozz Nemam vremena za forum, jbg, a ne dolazi mi se čitat dobar dan etc Za tekilu uvijek nađem vremena jer me revitalizira da ne prsnem od svega Quote Share this post Link to post Share on other sites