HaRe! 7 Posted January 30, 2014 04:35, Golden State - LA Clippers, tip: LA Clippers +9.5, @1.55, Bet365Večeras samo tri utakmice NBA, a posljednja će se odigrati između rivala sa Zapada, Golden Statea i LA Clippersa. Clippersi su trenutno boljeplasirana momčad, jer imaju skor 33-15, dok je Golden State sa omjerom 27-19 na sedmoj poziciji. Gužva je velika na Zapadu, bit će dosta borbe da se uđe u play-off, a Golden State je nakon serije odličnih rezultata ponovo upao u seriju dosta promjenljivih utakmica, a noćas će imati pravi ispit, protiv rivala iz Pacifik divizije, koji iznenađujuće dobro igraju bez svoje prve zvijezde Chrisa Paula. U zadnjih 10 utakmica imaju samo dva poraza, tako da će i večeras biti ozbiljna prijetnja Warriorsima. Griffin i društvo mislim da večeras ne bi trebali izgubiti sa 10 ili više koševa razliek, koliko sam ja uzeo granicu, zbog svoje odlične forme kao i zbog toga što Golden State ne igra na zadovoljavajućem nivou kao onda kad su napravili veliku seriju pobjeda. Quote Share this post Link to post Share on other sites