Tuto 157 Posted February 1, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted February 1, 2014 Od 2006. godine kladionica Expekt je bila sponzor natjecanja na Bet-Club forumu. Siječanj (Januar) 2014. je zadnji mjesec kojeg je kladionica Expekt sponzorirala. Kladionica Betway je odustala od daljnjeg sponzorstva. Nagrade za siječanj (januar) 2014. trebale bi biti isplaćene dobitnicima nagrada. Za veljaču (januar) 2014. na Bet-Club forumu nema natjecanja. Dnevne teme biti će otvorene u podforumu Natjecanje - Expekt.com liga pa tko želi može tamo ostavljati svoje parove. Ukoliko budu parovi u dnevnim temama postavljeni ja ću voditi tablicu. Nagrada nema, već samo vaša dobra volja. Intenzivno se radi na pronalasku ozbiljnih sponzora (ako ih uopće ima), a u tom smislu i vaši prijedlozi su dobrodošli. Dwiz će se službeno oglasiti o pauzi natjecanja u veljači i eventualnim novim sponzorima. Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted February 1, 2014 Dobro jutro ekipa Moj predlog za sponzora bi svakako bila kladionica Wwin...Gde su sponzori isplate do desetog u sledecem mesecu,ne postavljaju bas nikakve uslove koje bi igraci morali ispuniti..Po meni vise nego dovoljno... Quote Share this post Link to post Share on other sites
MysticAladin 1 Posted February 1, 2014 Samo je potrebno jednom uplatit taj bonus. Čini mi se da mora bit 5 parova na tiketu, a minimalna kvota po paru je 1,30... To je sve. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 1, 2014 Steta za Expekt, a i hvala im za sve sto su do sada ucinili za ovaj site i forum, jer biti sponzor 8 godina, malo ko ce to uraditi Evo vidimo sta betway radi, kako na ovom, tako i na drugim forumima, a ima ih jos dosta takvih Ne sumnjam da ce Dwiz vrlo brzo pronaci sponzore i da cemo nastaviti tamo gdje smo stali, a u februaru se zagrijavamo Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2014 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2014 K vragu, neki unutarnji glas mi govori da vjerovatno nece biti ni Expekt mastersa ove godine. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2014 Ima neka dojava na Bristol Siti iz 2-1 pa ko voli... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2014 al ovaj Newcastle nema pojma majko mila ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2014 boze tuge ovoliko placati smecare da guraju ovu loptu, a ne znaju ni to Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2014 Danas igrao na goste: M. Junajted i Totenhem Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2014 Totenhem nisam smeo 2,gg je po meni mnogo bolja opcija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 1, 2014 Ima neka dojava na Bristol Siti iz 2-1 pa ko voli... Uplatio 50 centi. Quote Share this post Link to post Share on other sites