Jump to content

Recommended Posts

• Replies 40
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

:icon_arrow: Od 2006. godine kladionica Expekt je bila sponzor natjecanja na Bet-Club forumu. Siječanj (Januar) 2014. je zadnji mjesec kojeg je kladionica Expekt sponzorirala.

:icon_arrow: Kladionica Betway je odustala od daljnjeg sponzorstva.

:icon_arrow: Nagrade za siječanj (januar) 2014. trebale bi biti isplaćene dobitnicima nagrada.

:icon_arrow: Za veljaču (januar) 2014. na Bet-Club forumu nema natjecanja.

:icon_arrow: Dnevne teme biti će otvorene u podforumu Natjecanje - Expekt.com liga pa tko želi može tamo ostavljati svoje parove. Ukoliko budu parovi u dnevnim temama postavljeni ja ću voditi tablicu. Nagrada nema, već samo vaša dobra volja.

:icon_arrow: Intenzivno se radi na pronalasku ozbiljnih sponzora (ako ih uopće ima), a u tom smislu i vaši prijedlozi su dobrodošli.

:icon_arrow: Dwiz će se službeno oglasiti o pauzi natjecanja u veljači i eventualnim novim sponzorima.

:81Bet-Club_forum:

Posted

Dobro jutro ekipa

Moj predlog za sponzora bi svakako bila kladionica Wwin...Gde su sponzori isplate do desetog u sledecem mesecu,ne postavljaju bas nikakve uslove koje bi igraci morali ispuniti..Po meni vise nego dovoljno...

Posted

Steta za Expekt, a i hvala im za sve sto su do sada ucinili za ovaj site i forum, jer biti sponzor 8 godina, malo ko ce to uraditi  :48thumbsup:

Evo vidimo sta betway radi, kako na ovom, tako i na drugim forumima, a ima ih jos dosta takvih :smile_redcard:

Ne sumnjam da ce Dwiz vrlo brzo pronaci sponzore i da cemo nastaviti tamo gdje smo stali, a u februaru se zagrijavamo :50yes: