micha 27 Posted February 1, 2014 Ima neka dojava na Bristol Siti iz 2-1 pa ko voli...Sigurnost: 11,1111111% Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 1, 2014 Ima neka dojava na Bristol Siti iz 2-1 pa ko voli...Sigurnost: 11,1111111% Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted February 1, 2014 Zadnjih dana me prate neki neverovatni maleri na kladionici...Gde stavim GG3+ zavrsi 6:0,ako imam GG opet zavrsi 6:0,a ako imam 3+ u 15min je 1:1 i tako zavrsava... Quote Share this post Link to post Share on other sites
nisterlo 2 Posted February 1, 2014 Evo jedan svez primer...Jutros sam razmisljao kako da iskombinujem dva meca Hoffenheim i Schalke jer sam bio ubedjen u golove na oba meca i naravno odlucim se Hoffenheim GG,a Schalke 3+... 1:1 i 3:0... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 1, 2014 Ima neka dojava na Bristol Siti iz 2-1 pa ko voli... Prelaz vrlo blizu... nadam se da ste uplatili Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2014 (edited) Ima neka dojava na Bristol Siti iz 2-1 pa ko voli... steta sto ne verujem ovakvim stvarima, bilo kako bilo, slucajno ili namesteno, svaka cast na pogodjenom tipu!!!!! :48thumbsup: Edited February 1, 2014 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted February 1, 2014 Ima neka dojava na Bristol Siti iz 2-1 pa ko voli... Dojava ili slučajno kako bilo ali svaka čast Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 1, 2014 svaka cast na dojavi, ja bezveze opalio na euro, dobitak 20 eura Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 1, 2014 sad vidim da je i prva utakmica u ovoj sezoni bila prelaz... znaci nije slucajno... a i dva gola u dvije minute za preokret tesko da moze biti slucajno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2014 Lol, koji ste vi kraljevi. Dosta je čest preokret je iz underdoga u favorita. Netko je imao dobar predosjećaj. Ku*ac moj bi dojava došla prije susreta da je klade ne čuhu. U svakom slučaju lijepo od Milančeta da je podijelio pa da je par likova zaradilo za burek i pivo Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2014 Jbni Moyes mi je usrao dobar tiket Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 1, 2014 steta sto ne verujem ovakvim stvarima, bilo kako bilo, slucajno ili namesteno, svaka cast na pogodjenom tipu!!!!! :48thumbsup: Evo tebi jedan sam svoj majstor klip: Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 1, 2014 I pre mesec dana mi je taj decko dao dojavu ali sam normalno bio skeptican i ono prodje pa reko ajde danas da ga poslusam.Drago mi je da ste uzeli koji evro. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 1, 2014 mene je satro newcastle, znaci cekao bih Majami veceras za dobru kintu, a on ce odrukati knikse. Evo tebi jedan sam svoj majstor klip: brate ala ga ovva kalaiše! samo bih ja nju od kolena pa naviše! Quote Share this post Link to post Share on other sites
grobarbn 0 Posted February 1, 2014 Sigurnost: 11,1111111% Hvala na tipsu. Ja polovinom prvog poluvremena ubacim 100 kruna = 11€ na bet365, kvota 34. Quote Share this post Link to post Share on other sites