nisterlo 2 Posted February 1, 2014 17:00h MZT Skopje - Mega VizuraTip: Over 156 Kvota: 1.943PinnacleOvo je vrlo jednostavno tip zbog gosta koji igraju izuzetno brzo,utakmice sa zaista mnogo poena...U dosadasnjem delu Aba lige na svakom gostovanju su odigrali over osim protiv Krke i Cedevite dve ekipe koje ove godine zaista nije lako naterati na brzu kosarku...U prvom odmeravanju snaga ove dve ekipe palo su 183 poena,s tim da je u prvom poluvremenu palo blizu 100 poena...Verujem u slican razvoj situacije i danas,s tim da mi se kao dobar tip na ovom mecu cini i hendikep na domacina na poluvremenu jer MZT na svom terenu igra odlicno narocito u prvom poluvremenu dok u nastavku znaju da imaju mnogo problema...Domacini u ovu tekmu ulaze na krilima pobede protiv Partizana u Pioniru i verujem da danas idu do pobede u jednoj opustenoj utakmici sa mnogo poena...Pinnacle daju fantasticnu kvotu na dobroj granici,ja sam uzeo u singlu za 3/10...Srecno ako neko prati... Quote Share this post Link to post Share on other sites