Tuto Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan i ugodan dan! Quote
micha Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Sta cemo danas igrati... A šta misliš na Dhufar - Al Ittehad , tip: 1? Quote
Banega Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 A šta misliš na Dhufar - Al Ittehad , tip: 1? cekaj da prvo uz pomoc gugla i ostalih pomagala, pronadjem o cem je rec Quote
micha Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 cekaj da prvo uz pomoc gugla i ostalih pomagala, pronadjem o cem je rec :whaat:Nadam se da si na vreme izguglao o čemu se radi i odigrao Quote
Banega Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Nadam se da si na vreme izguglao o čemu se radi i odigrao nemoj me druze zajebavati da igras ove Omanske lige?? Nemam ja to u ponudi, trenutno se kladim samo u Mozzartu, njegova ponuda je solidna, ali ovo stvarno nema. Quote
milance23 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Ljudi ne znam vama al meni lego bonus u expektu Quote
Nadrealista Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 Auuuu od 23.-eg mi stoji tu meni davno leglo, neko je ovdje to i napiso, cini mi se hare Quote
milance23 Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 meni davno leglo, neko je ovdje to i napiso, cini mi se hare I ja sam to video al sam mislio da su isplatili samo za novembar.I kako bese koliko imam vermena da okrecem bonus i na kojoj kvoti? Quote
micha Posted February 4, 2014 Posted February 4, 2014 I ja sam to video al sam mislio da su isplatili samo za novembar.I kako bese koliko imam vermena da okrecem bonus i na kojoj kvoti?expekt: 6x okrenuti osvojeni iznos pri minimalnoj tečaju 2.00 (ako niste napraviliprvu uplatu nekad u povijesti možete igratisamo single oklade tečaja 2.00+, a ne ikombinirane - listić oklade) Quote
Recommended Posts