Tuto 157 Posted February 5, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan i ugodan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted February 5, 2014 Srećno svima danas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 5, 2014 Dobro jutro Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 5, 2014 Poz svima.Jel moze neko da mi objasni ovo sa bonusom na expektu.Pogodio sam juce par sa 2 kvotom i sad imam 20 eura withdrawal balance i 50 eura bonusa.Jel to novac koji mogu da povucem i da gadjam kvote manje od 2 ili kako?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zizu 4 Posted February 5, 2014 Posto nisam ispunio uslove h2h takmicenja(betway),a znao sam za to,ali sam igrao do kraja,osvojio sam nagradu od 15 e,koju sam spreman pokloniti nekom,cisto da ne propadne(bez ikakve nadoknade jasno),i kontaktirao sam Dwizu u vezi toga,on nema nista protiv,tako da,ako neko od kolega forumasa ima ispunjen uslov,ili zna bilo koga drugog,moze slobodno da se javi Dwizu i da ostavi svoje podatke,da bi primio nagradu od Betwaya... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 Poz svima.Jel moze neko da mi objasni ovo sa bonusom na expektu.Pogodio sam juce par sa 2 kvotom i sad imam 20 eura withdrawal balance i 50 eura bonusa.Jel to novac koji mogu da povucem i da gadjam kvote manje od 2 ili kako?? trebalo bi da moze, ali neces valjda dizati to???? Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 5, 2014 Ma necu nego da znam posto kad uplacujem skida mi prvo od tog withdrawal balansa pa rekoh s njim da gadjam manje kvote. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 (edited) 14:00 Sloboda(Bih) -Crvena Zvezda tip 2@1.40 jeste da se radi o prijateljskom pripremnom mecu, ali ja sam ovo stavio na jak tiket jer sve sem Zvezdine pobede ovde znacice da se radi o namestenom mecu. Ako im tako bude , neka im Ma necu nego da znam posto kad uplacujem skida mi prvo od tog withdrawal balansa pa rekoh s njim da gadjam manje kvote. aha Edited February 5, 2014 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 (edited) Kako su se primili Filipinci na basket, znaci iskopirali Amere u svemu sem, naravno u kvalitetu Edited February 5, 2014 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 5, 2014 Ma necu nego da znam posto kad uplacujem skida mi prvo od tog withdrawal balansa pa rekoh s njim da gadjam manje kvote. ako skida sa withdrawla da li se to racuna u obrtanje bonusa ili moras prvo to prokockati pa tek onda kad skida od bonusa da se racuna u obrtanje malo sam zakomplikovo pitanje al nadam se da je jasno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 (edited) Sledeci moj pik je tenis Majer.l-Robredo over 21.5@1.85, ide ovo u over 21.5. sve ispod toga ce biti iznenadjenje prvog turnira na sljaci u 2014 godini. Edited February 5, 2014 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 5, 2014 ako skida sa withdrawla da li se to racuna u obrtanje bonusa ili moras prvo to prokockati pa tek onda kad skida od bonusa da se racuna u obrtanje malo sam zakomplikovo pitanje al nadam se da je jasno Ja kolko kapiram nema obrtanja nego kad sa bonusom pogodis kvotu vecu od 2 dobijas withdrawal za dobijeni iznos. Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 5, 2014 Sledeci moj pik je tenis Majer.l-Robredo over 21.5@1.85, ide ovo u over 21.5. sve ispod toga ce biti iznenadjenje prvog turnira na sljaci u 2014 godini. Al ovo je neki Leonardo Mayer a ne Florian. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 Al ovo je neki Leonardo Mayer a ne Florian. Da, pise L, a ne F. Quote Share this post Link to post Share on other sites