milance23 1 Posted February 5, 2014 Da, pise L, a ne F. Pise I ako bas hoces sa tackom ispred.Hteo sam da kazem da ne znam za njega i da nisam siguran za gemove. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 (edited) Pise I ako bas hoces sa tackom ispred.Hteo sam da kazem da ne znam za njega i da nisam siguran za gemove. Ali znam ja, ne sekiraj se. proslo. Sledeci pik sa listka mi je Real Madrid - Atletiko Madrid tip 1@1.85 Edited February 5, 2014 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
milance23 1 Posted February 5, 2014 Ali znam ja, ne sekiraj se. proslo. Sledeci pik sa listka mi je Real Madrid - Atletiko Madrid tip 1@1.85 Tu se vec slazemo Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 5, 2014 Real poveo.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 Sledeci pik i ujedno poslednji sa listka mi je Wasington -San Antonio tip2@2.25 posto je sada kvota u mozzu skocila na Waington 2.25, a ujedno mi je dobitak jednak jednoj valjevskoj plati, onda cu malo braniti sa 1/30 uloga ali i dodati Majami hit jer ja volim da rizikujem, tako da ide Wasington+Majami @5.06 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 5, 2014 Sledeci pik i ujedno poslednji sa listka mi je Wasington -San Antonio tip2@2.25 posto je sada kvota u mozzu skocila na Waington 2.25, a ujedno mi je dobitak jednak jednoj valjevskoj plati, onda cu malo braniti sa 1/30 uloga ali i dodati Majami hit jer ja volim da rizikujem, tako da ide Wasington+Majami @5.06 U biti znaci da ne branis nista nego kockas i dalje. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 5, 2014 U biti znaci da ne branis nista nego kockas i dalje. izgleda! Quote Share this post Link to post Share on other sites