Dinno 10 Posted February 12, 2014 Da potvrdim i ja da je lego bonus.Pa zar nije rečeno da je uslov 5x .I hoće neko da mi objasni šta znači:Please note that only once abet is settled will that bet contribute towardsthe wagering requirements on the account. Ovi su uslovi i na drugim foruima bili isti, 10x na kvotu 2 i vecu... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 12, 2014 Ovdje su im pravila 'SPORTS BONUSES, PROMOTIONS AND OFFERS', a šta je u chatu 'pjesnik htio reći' sa 'Please note ...' ni meni nije previše jasno. Možda je štogod krivo otipkao jer u pravilima nisam našao takvu formulaciju. Neću se sa time zamarati. Ako uspijem okrenuti bonus to će se vidjeti na računu, a prije eventualne isplate ću ih ponovo kontaktirati kako ne bih ostao bez bonusa i nagrade. Jednostavno je za pratiti, jer ce vam se smanjivati iznos bonus, kako ga okrecete i sve dok vam na racunu pod bonus ne bude nula, bonus nistae okrenuli. kada okrenete, sav ce novac biti pod cash i mozete podici.... lako je za pratiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 12, 2014 aaaaaaaaaaaaaaaaa ovo morate pogledati Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2014 Da potvrdim i ja da je lego bonus.Pa zar nije rečeno da je uslov 5x .I hoće neko da mi objasni šta znači:Please note that only once abet is settled will that bet contribute towardsthe wagering requirements on the account. ''..only once a bet is settled.. ''znači da ti u odjeljku 'bonus' neće pokazat koliko si ga okrenuo sve dok susreti koje si stavio ne završe. debilna i nepotrebna opaska od debilne kladionice koja ne zna proslijedit mailove Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2014 aaaaaaaaaaaaaaaaa ovo morate pogledati budala. prozvali ga psiho navodno. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 12, 2014 over 2.5 na retardirane arsenal i utd me koštao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 12, 2014 hteo da ispadne najsmesnije radovanje, ko zna koliko je ovo planirao ovakim debilnim golom, a onda ga je sudac sacekao Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 12, 2014 laku noć Ajd Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted February 12, 2014 (edited) Za Betway desno od sume se klikne i tu vam pokaze stanje a sve dok ima bonusa nije moguce izvaditi novac a ako zatrazite isplatu ceka se valjda 48h najmanje i kao pare stoje na cekanju da se predomislite dakle naoruzajte se strpljenjem Edited February 12, 2014 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites