Tuto 157 Posted February 16, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted February 16, 2014 Pozdrav .. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 16, 2014 (edited) Da li ja to nesto ne kuzim? Ovo sam odigrao od kad je sjela nagrada, a pod Bonus mi i dalje stoji isti iznos koji sam dobio. Nije se smanjio ni za 1 euro. Naravno, govorim o Betway kladionici. Edited February 16, 2014 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted February 16, 2014 Da li ja to nesto ne kuzim? Ovo sam odigrao od kad je sjela nagrada, a pod Bonus mi i dalje stoji isti iznos koji sam dobio. Nije se smanjio ni za 1 euro. Naravno, govorim o Betway kladionici. Capturebonus.JPG Ma problem je što igraš sranja, to ti se ne vrijedi kod okretanja bonusa Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted February 16, 2014 Da li ja to nesto ne kuzim? Ovo sam odigrao od kad je sjela nagrada, a pod Bonus mi i dalje stoji isti iznos koji sam dobio. Nije se smanjio ni za 1 euro. Naravno, govorim o Betway kladionici. Capturebonus.JPG Bonus se smanjuje svakih 10€. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted February 16, 2014 Bonus se smanjuje svakih 10€. Svakih 10 eura koje ulozim ili? Nakon ovoga imam jos dvije oklade, jednu od 5 i jednu od 6 eura. Obje gotove, ali bonus ne mrda. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 16, 2014 (edited) Svakih 10 eura koje ulozim ili? Nakon ovoga imam jos dvije oklade, jednu od 5 i jednu od 6 eura. Obje gotove, ali bonus ne mrda. Kada ulozis oko 50 eura )mislim da je tako bilo kod mene) onda ti se msanjuje bonus za 10 eura. Znaci u totalu svih uloga sto si igrao. Ja sam dobio 40 eura i vec sam to provrtio i imao na kraju nekih 55 eura i trazio sam isplatu juce. PS Naravno igras kvote 2 i vece, vidim da si tit o igrao. Smanjivat ce se, ne brini hehe Edited February 16, 2014 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted February 16, 2014 (edited) Svakih 10 eura koje ulozim ili? Nakon ovoga imam jos dvije oklade, jednu od 5 i jednu od 6 eura. Obje gotove, ali bonus ne mrda. Tek kada ti se obracunaju opklade, znaci kada zavrse, onda tek ulaze u rollover. Sve opklade koje ti nisu gotove, oni ih ne obracunavaju, tako da trebas sacekati ishode, pa onda vidi je li se sta promijenilo. Edited February 16, 2014 by Dinno Quote Share this post Link to post Share on other sites