Crni 23 Posted February 16, 2014 Hockey, Olympic Games18:00 CET (16/02/2014)Finland - Canada(Total Goals)Pick: Over 5.5Odd: 1.95Bookie: William HillStake: 5/10Danas se u Sochi,Russia igra meč Olimpiskog Hockey turnira u okviru grupe B gde se sastaju dve neporažene ekipe Finland(2-0) i Canada(2-0)...Meč koji će odlučiti o pobedniku grupe B i samim tim izboriti mesto u doigravanju ja ću ipak izbeći pobednika meča i uzeti over golova na meču.Svakako da je Kanada favorit na meču ali nikako Finci nisu za podcenjivanje u svojim redovima imaju 14 NHL igrača.Svakako da je Kanada prepuna zvezda iako su prvi meč odigrali dosta olako i dobili Nor. sa samo -Kanada-Norveška 3 : 1 alisu već na sledećem demonstrirali silu i potukli Aus. sa čak 6:0 dosadsu dobili samo 1 gol ali i pšrotivnici su daleko ispod današnjih i siguran sam da im Finci mogu zabiti i par golova.Finci su u prethodna dva meča pokazali da su izuzetno efikasni i dali čak 14 golova alii primili 5 golova čak 4 od od Aus.Svakako da su u obe ekipe lošiji delovi odbrana iako imaju odlične golmane ali ako se meč otvori rano golom očekujem efikasan meč.Kako bilo ja ću večeras naovom meču probati sa Overom golova i uzimam Over 5.5...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites