orijent 0 Posted December 1, 2006 1 HNL Osijek-Rijeka Visok koeficijent na pobjedu Rijeke posljedica je blijedih izdanja bijelih u posljednjih nekoliko utakmica, prvenstveno poraz u utakmici kupa protiv trećeligaša Konavljanina.Rijeka putuje u Osijek izmorena i bez nekolicine prvotimaca; Tonita, Ahmada Sharbinia, Mikića i Starčevića tako da će svoj debi imati mladi Riječki napadač Sertić koji će uz Bulu biti u špici napada. Osijek s Ilijom Lončarevićem tako Quote Share this post Link to post Share on other sites
hori 0 Posted December 2, 2006 02.12.2006 - 18:15 Middlesbrough - Manchester United tip: 1x @2,00 4/10 SuperSport Mislim da je došlo vrijeme da se prekine Manchesterova serija dobrih partija. U današnju utakmicu obje ekipe ulaze bez većih problema sa sastavima. U Middlesbrough se vraća Downig, dok je Viduka pod pitanjem, no mislim da će ovako veliku utakmicu ipak zaigrat. Kad se pogleda serija Manchestera neko bi pomislio da je ovaj moj pick totalno glup, jer Manchester u gostima još nije pora Quote Share this post Link to post Share on other sites