Tuto 157 Posted February 19, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 19, 2014 Izgubi Rusija od Finaca u cetvrt finalu, padoh duplu sansu, nije mi dobro Znaci jaloviju igru nisam video. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Nadrealista 13 Posted February 19, 2014 Izgubi Rusija od Finaca u cetvrt finalu, padoh duplu sansu, nije mi dobro Znaci jaloviju igru nisam video. cijelo prvenstvo se rusi pate a finci odigrali nerijeseno sa kanadjanima koji su najveci favoriti, znaci mogla se ocekivat pobjeda finaca, trebo si bjezat od tog para, rusi domacini a finci dobri, tacno da neznas ko bi mogo dobit 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted February 19, 2014 cijelo prvenstvo se rusi pate a finci odigrali nerijeseno sa kanadjanima koji su najveci favoriti, znaci mogla se ocekivat pobjeda finaca, trebo si bjezat od tog para, rusi domacini a finci dobri, tacno da neznas ko bi mogo dobit hehe, ali ono sto trebas znati je da bi rusi bili favoriti i da nisu domacini jer imaju bolju ekipu, a da igraju ceo turnir ocajno, igraju. ja bi opet na ruse da igraju jos jednu tekmu Quote Share this post Link to post Share on other sites