Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

27.02.2014.

Recommended Posts

Fudbal - Europe » Europa League 
18:00h Rubin Kazan - Betis, Tip 1 @ 1.80, Bet365, 5/10
 
Moze se probati i Hendikep -1 ili -1,5
 
Iako ligu evrope ili popularno medju kladionicarima nazvana liga lopova bas i ne volim previse da igram ovaj mec izgleda kao lep zicer sa dobrom kvotom.
Mec se igra u Kazanju u Rusiji na vestackoj travi a igraju Rubin i Spanski Betis iz Sevilje.
U prvom mecu je bilo 1-1 nakon ranog vodjstva Betisa u trecem minutu, Ruski napadac Prudnikov je dobio crveni karton i danas nema pravo igre i Betis je uspeo nekako da se drzi do drugog poluvremena kada je Eremenko iz penala u 74-om minutu izjednacio, mislim da su snage bile ravnopravne da bi i u prvom mecu Rubin pobedio.
Rubin smo imali prilike da vidimo prosle sezone u duelima sa Partizanom u ligi Evrope a ove sezone su igrali i sa Jagodinom u kvalifikacijama gde su pobedili u oba meca i videlo se da se radi o jako ozbiljnom i jakom timu.
Nakon toga su u oba meca pobedili Danski Randers sa 2-1 i 2-0 i Norveski Molde sa 2-0 u oba meca a u ligaskom delu
na svom terenu Waregem sa 4-0, Wigan sa 1-0 a jedino su u zadnjem, nebitnom mecu sa Mariborom igrali 1-1 dok su u gostima pobedili Maribor sa 5-2, Waregem sa 2-0 i sa Wiganom igrali 1-1
Zanimljiv podatak je da su zadnji poraz u Evropi na svom terenu imali 2006 te godine od Parme a otad u 24 meca imaju 14 pobeda i 10 remija.
Zimus su promenili trenera, Kurban Berdyeva je zamenio Rinat Bilyaletdinov zbog slabih rezultata u jakoj Ruskoj ligi gde su bili prvaci 2008 i 2009-te godine.
Betis je zadnji u Spanskoj ligi 13 kola pre kraja imaju cak 11 bodova manje od tiomova koji su u bezbednoj zoni ali jos uvek gaje nadu da sa dve vezane pobede mogu bar da se ukljuce u borbu za opstanak sto i nebi bilo cudno znajuci da se u Spaniji pred kraj ekipe cupaju na sve moguce nacine pa iako ce to biti jako tesko, nada umire poslednja.
Svakako da im Evropa nije previse bitna kao i vecini zapadnih ekipa koje uglavnom u ovom takmicenju igraju sa kombinovanim sastavima a prvenstvo im je u prvom planu dok Istocne ekipe koriste ovo takmicenje da zarade pare i da afirmisu igrace.
Betis je u kvalifikacijama pobedio u oba meca Jablonec a u ligaskom delu na svom terenu igrao 0-0 sa Lionom i Rijekom i pobedio Gimaraes dok je u gostima pobedio Gimaraes sa 1-0 , sa Rijekom igrao 1-1 a izgubio od Liona sa 1-0 .
U spanskoj ligu i gostima su ocajni imaju 10 poraza i samo dva remija bez pobede.
u danasnjem mecu dosta igraca nece konkursitai za sastav sto zbog povreda sto zbog odmora za prvestvo
Nacho (16 ) , Paulao (15 ), Verdu (19 /2 goals), Alvaro Vadillo (15 ), Juan Carlos (12 ) , Xavi Torres (10 ), napadac Jorge Molina (23 /7gola -najbolji strelac),Javier Chica (14),Javier Matilla (19 ),napadac Chuli (11)
Dakle sve u ovom mecu je na strani Rubina jer se igra na vestackoj travi na koju gosti nisu navikli, imaju dosta problema sa sastavom a pored toga prvenstvo im je bitnije i nalaze se u losoj formi a imali su i puno meceva u zadnje vreme dok je Rubin odmoran i ulazi iz pripremnog perioda i ocekujem da Rubin sigurno pobedi a pored cistog 1 mislim da je vrlo lako moguce da pobede ubedljivo kao sto su to uradili u vecini meceva ove sezone u ligi Evrope na svom terenu, kvota je odlicna i vredi probati.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Naziv kladionice: SuperSport
 
Vrijeme odigravanja: 19:00
Naziv para: FC Sevilla-NK Maribor
Tip para: f+2
Tečaj: 1.650
 
:nije:    2-1
Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Chile » Primera Division
00:00h U. Catolica - Deportes Iquique
Tip: Over 3.5 Goals
Kvota: 3.05
Mozzart 6/10
 

Ocito je bolje da se ostavim glupih liga lopova i ostalih namestenih takmicenja i da se drzim mojih,,indijanaca,,
Juce mi je sve osim Botafoga proslo u Junoamrickim ligama i Copa Libertadores a danas ima nekoliko meceva koje sam razmatrao Brazilski Santos H1 ili 3+, San Lorenzo H1 , Strongest 1 i 3+, New Old Boys 1 ilki 3+ Herdiano 1 i 3+ ali sam se odlucio za Chileance
Chile je odlicna liga za igru na golove a ovaj mec mi izgleda idealan za puno golova.
Catolica je treca sa ucinkom 8 5 1 2 18:10 16
a na svom terenu su imali luide rezultate 5-3 sa Palestinom i 7-1 sa Huachipatom sto dovoljno pokazuje kakva su luda ekipa.
Deportes Iquique je cetrvti sa ucinkom 8 5 1 2 14:10 16
Oni su izgubili od Colo Coloa sa 5-2 , pobedili S. Wanderers sa 3-1, Antofagasta sa 3-2
Prosle sezone su igrali 3 meca a dva su zavrsena rezultatom 2-2 a jedan 1-1 a pre toga na ovom terenu 3-2, 2-1, 4-1 dakle uglavnom su to uzbudljivi mecevi sa puno golova.
Dakle i veceras ocekujem neizvestan mec iako je Catolica favorit po kvoti na terenu ce to verovatno izgledati drugacije Catolica ce napadati i pokusati da opet priredi goleadu svojim navijacima kao u zadnja dva meca ali ce i gosti imati svoje sanse iz kontri a videce se ko ce imati efikasnije napadace a verujem da ce biti golova na obe strane i bar 4 ukupno a ko ne zeli toliko rizik 3+ je naravno sigurnije.
Jos jedno zapazanje za Chileance na mecevima ekipa koje su dobre za golove obicno u zadnjim minutama pada gol sto je odlicno za live igru jer je kvota velika a jako retko iznevere.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...