Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Pozdrav kolegama (mostovoj, Banega, PERKAN, micha, Dinno, c4nton4, emir1983,dejan55, rockytomas) i gostima!     :57bye: :kahva:Uspješan dan!  :50yes:

Edited by Tuto
Posted

Pozdrav kolegama (mostovoj, Banega, PERKAN, micha, Dinno, c4nton4, emir1983,dejan55, rockytomas) i gostima!     :57bye:

:kahva:

Uspješan dan!  :50yes:

A sta cemo s Bing, Google i Yahoo  :icon_biggrin: 

Pozudrav svima :80yahoo:

Posted

Pozdrav!

Sada nesto gledam tabelu i kontam kako je nekada po 50-ak takmicara bilo na toj tabeli,a sada samo 9...

Nadam se da ce ubrzo i neki sponzor, pa da opet bude ziv forum, jer ovo je moj prvi forum na koji sam se reigstrovao da se takmicim, pa sam nekako sentimentalno vezan za bet club  :50yes:

Posted

Pozdrav!

Sada nesto gledam tabelu i kontam kako je nekada po 50-ak takmicara bilo na toj tabeli,a sada samo 9...

Nadam se da ce ubrzo i neki sponzor, pa da opet bude ziv forum, jer ovo je moj prvi forum na koji sam se reigstrovao da se takmicim, pa sam nekako sentimentalno vezan za bet club  :50yes:

ne seri, nije tebi do foruma nego do nagrada  :icon_biggrin:

Posted

Vidi se kome je do nagrada, nisi postavio nijedan par odkako nema sponzora.... zato tisu misu mali, samo ti pare vire iz ociju  :icon_biggrin:

Posted

Vidi se kome je do nagrada, nisi postavio nijedan par odkako nema sponzora.... zato tisu misu mali, samo ti pare vire iz ociju  :icon_biggrin:

ja to nikad nisam krio... takvo vrijeme doslo, nema vise nista na lijepe oci  :icon_biggrin:

Posted

:77tooth: :77tooth: :77tooth:

vidi se kome je do nagrada, nisi postavio nijedan par odkako nema sponzora.... zato tisu misu mali, samo ti pare vire iz ociju  :icon_biggrin:

:77tooth: :77tooth: :77tooth:

Posted

Pozdrav kolegama (mostovoj, Banega, PERKAN, micha, Dinno, c4nton4, emir1983,dejan55, rockytomas) i gostima!     :57bye: :kahva:Uspješan dan!  :50yes:

pozdrav i tebi :57bye:

Danas u ponudi do 00:00 ništa ne nadjoh. A mozda se nadje nesto od Južnoamerikanaca.Srećno svima danas!

imash Phoenix po @3.35 NBA, rulaj na njih pa sta bude :48thumbsup:

Posted

:57bye: meni sad krece kladionicarski  dan  :77tooth:  u Espanola 1 i 3+ i Santos 2 da vidimo hoce li realno , i Deportes Tolima over 1,5 i Alajunense 1 u dublu i razmisljam za Nhl Tampu 

Posted

:57bye: meni sad krece kladionicarski  dan  :77tooth:  u Espanola 1 i 3+ i Santos 2 da vidimo hoce li realno , i Deportes Tolima over 1,5 i Alajunense 1 u dublu i razmisljam za Nhl Tampu 

ja sam nesto prestao da igram NHl ligu, kako sam prestao da pratim tako i ne igram.... :wink:

baziram se vise na tenis, Nba, evroligu i slicno...