Tuto 157 Posted March 8, 2014 Ženama koje navraćaju na forum sretan Dan žena! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted March 8, 2014 Pozdrav kolegama i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 8, 2014 Evo jedno obaveštenje... kladionica Meridian za 8. mart svim ženama i devojkama poklanja vaučere na 1000 dinara. Treba im samo mail i lična karta i mislim da je obaveštenje da će im na licu mesta otvoriti nalog... BRZOOO žene, devojke, švalerke, komšinice, mame, tetke, ujne, šurnjaje i slično Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted March 8, 2014 Srećno svima danas ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted March 8, 2014 Evo jedno obaveštenje... kladionica Meridian za 8. mart svim ženama i devojkama poklanja vaučere na 1000 dinara. Treba im samo mail i lična karta i mislim da je obaveštenje da će im na licu mesta otvoriti nalog... BRZOOO žene, devojke, švalerke, komšinice, mame, tetke, ujne, šurnjaje i slično Evo jedno obavjestenje i od mene...c4nton4 svim djevojkama od 8. marta na dalje poklanja poliranje dupeta i tajlandsku masažu sa sretnim završecima. BRZOOO žene, kćeri, unuke, tetke, babe ne, i sve što je dovoljno staro da ima osobnu kartu..ima me dovoljno za sve Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted March 9, 2014 jel se javila neka Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted March 9, 2014 Evo jedno obavjestenje i od mene...c4nton4 svim djevojkama od 8. marta na dalje poklanja poliranje dupeta i tajlandsku masažu sa sretnim završecima. BRZOOO žene, kćeri, unuke, tetke, BABE NE, i sve što je dovoljno staro da ima osobnu kartu..ima me dovoljno za sve A ja cuo da si ti babojebac zigolo Quote Share this post Link to post Share on other sites