Crni 23 Posted April 6, 2014 Baseball, MLB19:05 CET (06/04/2014)Cleveland Indians - Minnesota Twins(Handicap)Pick: Cleveland Indians -1Odd: 1.79Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Progressive Field,(Cleveland, Ohio) igraju domaći Indiansi(3-2, 1-1 home) i gostujući Twinsi(2-3, 2-3 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su oba tima uzela po jednu pobedu ja bi večeras u svemu dao prednost domaćinu.Na moundu večeras za Cleveland: J.Masterson (0-0, 0.00 ERA) dok za Minnesota: R.Nolasco (0-1, 7.50 ERA) u ovom bi duelu dao prednost Mastersonu koji je imao i veoma dobru prošlu sezonu kao i sjajan start ove sezone u Oak. odbacao 7 izmena gde je dozvolio samo 3 hita po meni pičer velikih mogućnosti i veoma retko da ima jako loše veče i pičer koji se jako dobro nosi kad uđe u probleme.Sa druge strane Nolasco pičer od koga semnogo više očekivalo od njegove karijere ali samo retko to i pokazuje sezonu je otvorio jako loše u Chi. od prilično skromnih W.S. je bio prilično napucan mislim da ga i večeras mogu dohvatiti udarači Indiansa.Prednost i u lineupu je na starani domaćina kaoi tradicija gde su samo sinoć pobedili u zadnjih 8 međusobnih duela.Kako bilo uzimam Indianse u hendikepu -1...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites