Crni 23 Posted April 8, 2014 Baseball, MLB22:05 CET (08/04/2014)Philadelphia Phillies - Milwaukee Brewers(Money Line)Pick: Milwaukee BrewersOdd: 1.89Bookie:MarathonbetStake: 5/10Večeras se na Citizens Bank Park,( Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Philliesa(3-3, 0-0 home) i gostujućih Brewersa(4-2, 3-0 away)...Prvi meč u seriji u kome bi ja ipak dao prednost gostima i uzeću njihovu pobedu ML!Domaćin otvara sezonu na svom Citizens Parku posle dve gostujuće serije vraćaju se sa 3-3 dok su Brewersi odigrali 2 izuzetno teške serije kući izgubili od Atl. 1-2 ali su zato POMETLALI pobednike "SVETSKE SERIJE" RED SOXSE i to na Fenwey Parku i to vrlo ubedljivo 6-2,7-6 i 4-0 i sigurno puni samopouzdanja ulaze u seriju.Večeras na moundu za Philadelphia: K.Kendrick (0-0, 1.29 ERA) dok za Milwaukee: K.Lohse (0-1, 3.86 ERA) ja bi ovde ipak dao prednost iskusnom K.Loh. iako je Kendr.otvorio bolje sezonu ipak se sa njim nikad nezna imam više poverenje u Lohsea.Hiterski oba tima dosta podjednaka možda za nijansu Fila jača ali i večeras bez sjajnog C. Utleya.Kako bilo uzimam Brewerse ML....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites