Crni 23 Posted April 10, 2014 Baseball, MLB01:05 CET (11/04/2014)Philadelphia Phillies - Milwaukee Brewers(Money Line)Pick: Philadelphia PhilliesOdd: 1.85Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Verčeras se na Citizens Bank Park, (Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Philliesa(3-5, 0-2 home) i gostujućih Brewersa(6-2, 5-0 away)...Treći meč useriji iako sam u prethodna dva meča uzimao pobedu Brewersa večeras ću pokloniti poverenje Fili!!!Iako su gosti u strašnom naletu imaju 5 vezanih pobeda ja mislim da im je večeras kraj uspešne serije nadam se da negrešim!Mislim da domaćin neće dozvoliti METLU na otvaranju sezone pred domaćom publikom i da će upisati prvu pobedu na Citizen Parku a mnogo a možda i najviše će zavisiti od jednog čoveka Cliffa Leea...Večeras na moundu za Philadelphia: C.Lee (2-0, 6.00 ERA) dok za Milwaukee: M.Estrada (0-0, 1.59 ERA)Iako je Estrada otvorio dobro sezonu i radi se o sasavim solidnom i iskusnom pičeru ipak svakako u ovom mečapu je prednost na strani Leea koji iako nije sjajno počeo sezonu uzeo je dva wina imao je sjajan suport što baš i nije uvek dobijao svakako radi se o jednom od najkvalitetnijih i najstandardnijih pičera koji već punih 6 sezona pruža sjajne partije i kojeg zaista jako često uzimam nadam se da posle prilično lošeg starta u Texasu odbaco je fantastično u Chicagu i nadam se i večeras dobrom njegovom izdanju.Hiterski su dosta izjednačaeni večeras se možda u Filu vraća i sjajni Uley no bez obzira ja ću dati prednost Philliesima i uzeti ih ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites