Tuto 157 Posted April 18, 2014 Pozdrav starom društvu i gostima! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted April 18, 2014 Pozdrav svima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 18, 2014 9/10 Sto? Kakve ima veze, to je ulog 3.5% nije 90%. Danas sam isao opet over na Novaka samo nisam objavio jer se ovde nadju generali posle bitke kao i uvek da pametuju, jedan od njih je upravo ispod citiran Banega tripovi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted April 18, 2014 Jbg, moram prestat zajebavat žene i djecu. Ovaj što je citiran ispod spada u obje skupine Sto? Kakve ima veze, to je ulog 3.5% nije 90%. Danas sam isao opet over na Novaka samo nisam objavio jer se ovde nadju generali posle bitke kao i uvek da pametuju, jedan od njih je upravo ispod citiran Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted April 18, 2014 Jbg, moram prestat zajebavat žene i djecu. Ovaj što je citiran ispod spada u obje skupine nema te godinama i onda dodje da mi sipas so na ranu, ako... Quote Share this post Link to post Share on other sites