Crni 23 Posted April 22, 2014 Baseball, MLB01:05 CET (23/04/2014)Cleveland Indians - Kansas City Royals(Money Line)Pick: Kansas City RoyalsOdd: 1.99Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Progressive Field,( Cleveland, Ohio) igra meč između domaćih Indiansa(9-10, 5-5 home) i gostujućih Royalsa(9-9, 3-6 away)...Drugi meč u seriji sinoć su slavili Indiansi sa 4-3 ja ću večeras dati prednost Royalsima i uzeti njihovu pobedu.Na moundu za Cleveland: Salazar (0-2, 7.71 ERA) dok za Kansas City: Shields (1-2, 2.00 ERA) svakako bi ovde dao prednost Shieldsu.Salazar jako loše otvorio sezonu i verujem da i hiteri Royalsa mogu da iskoriste njegove sve lošije partije sa druge strane Sheilds je odlično otvorio sezonu iako ima negativan skor nije imao pravi suport batera.Iako u karijeri nema sjajnu statistiku sa Indiansima ipak na njegova zadnja dva meča prošle sezone Royalsi su ubedljivo pobedili -09/16/13 KC 7 - CLE 109/11/13 CLE 2 - KC 6Hiterski oba tima su podjednaka iako su Indiansi efikasniji mislim da Royalsi mogu i moraju mnogo više od dosad pokazanog.Kako bilo uzimam Royalse ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted April 22, 2014 Baseball, MLB 01:10 CET (23/04/2014) Detroit Tigers - Chicago White Sox(Handicap) Pick: Detroit Tigers -1.5 Odd: 1.90 Bookie:Pinnacle Sports Stake: 6/10Večeras se na Comerica Park,( Detroit, Michigan) igra meč između domaćih Tigersa(9-7, 7-4 home) i gostujućih White Soxa(10-10, 4-6 away)... Drugi meč u seriji sinoć su pobedili W.S. sa 3-1 ali ja bi večeras dao veliku prednost Tigersima i na moundu i u hitingu. Na moundu za Detroit: Verlander (2-1, 2.08 ERA) dok za Chicago: Leesman (0-0, 0.00 ERA) svakako ogromna prednost na strani Verlandera jednog od najboljih bacača današnjice dok za W.S. debi na mestu startera za Leesmana koji je povučen iz minorsa i očekujem da se neće previše zadržati na moundu. Hiterski svakako takođe velika prednost na strani Tigersa. Uzimam pobedu Tigersa u hendikepu...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites