Crni 23 Posted April 30, 2014 Baseball, MLB19:45 CET (30/04/2014)St.Louis Cardinals - Milwaukee Brewers(Money Line)Pick: St.Louis CardinalsOdd: 1.77Bookie:Pinnacle SportsStake: 8/10Večeras se na čuvenom Busch Stadium,( St. Louis, Missouri) igra meč između domaćih Cardinals(14-14, 6-5 home) i gostujućih Brewersa(20-7, 11-1 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Brewersi sa 5-3 i 5-4 i to oba posle extra inn. u 12 i 11 inn. i Cardinalsi se večeras suočavaju sa izbegavanjem METLE protiv diviziskih rivala a to se zadnji put desilo još 2009 mislim da se ni večeras neće desiti i uzeću Cardinalse ML za jak ulog možda i jači nego što bi trebao ali dajem večeras prednost Cardinalsima u svemu...!!!Na moundu za St. Louis: S.Miller-LHP (2-2, 2.86 ERA) dok za Milwaukee: M.Garza-RHP (1-2, 4.09 ERA) ovde ću dati prednost Milleru koji je dosta dobro otvorio sezonu.Već je ove sezone imao duel sa Brewersima koji je ubedljivo pripao Cardinalsima -04/15/14 MIL 1 - STL 6Nadam se i da večeras može da zaustavi napad Brewersa.Sa druge strane Garza koji nije sjajno otvorio sezonu baca dosta promenjivo daleko lošije na strani tako i na Bushu je jako loš na 3 izlaska ima 0-1 uz katastrofalnu ERU 8.31 dozvoljavavši udaračima Cardinalsa čak .357 AVG i verujem da on večeras može biti ponovo dohvaćen.Hiterski ako su dosad Brewersi mnogo više pokazali sigurno je da Cardinalsi nemaju lošiji lineup posebno bi i večeras trebali biti u predsnosi jel večeras gosti igraju najverovatnije bez svoja dva sjajna hitera RF-R. Braun i 3B-A. Ramirez.Iako gosti igraju sjajno posebno na putu 11-1 ipak dosada ih je pratila i velika sreća reči i trenera Breversa " Igramo sjajno , a mi ćemo uživati u njoj koliko god možemo, ali to neće trajati cijelu sezonu " rekao je menadžer Ron Roenicke...No kako bilo ja večeras idem jako na Cardinalse...!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites