Crni 23 Posted May 1, 2014 Baseball, MLB01:10 CET (02/05/2014)Miami Marlins -Atlanta Braves(Money Line)Pick: Atlanta BravesOdd: 1.80Bookie:bet365Stake: 6/10Večeras se na Marlins Parku,( Miami, Florida) igra meč između domaćih Marlinsa(13-14, 11-4 home) i gostujućih Bravesa(17-9, 8-6 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su iznenađujuće dobili Marlinsi i to veoma ubedljivo 9-0 i 9-3 i večeras ja dajem prednost gostima u svemu i uzimam ih ML verujem da neće dozvoliti METLU no videćemo...!!!Na moundu za Miami: H.Alvarez-RHP (1-2, 2.73 ERA) dok za Atlanta: E.Santana-RHP (3-0, 1.95 ERA) iako je i Alvarez dobro otvorio sezonu mislim da neće dugo držati taj nivo dok je Santana izuzetno otvorio sezonu nastavio sjajne partije od prošle ima fantastičnu kontrolu lopte i verujem da može večeras da limitira domaćina na malom broju ranova.Hiterski iako su Marlinsi na dva meča dali čak 18 ranova mislim da nemogu ni blizu nešto ponoviti i treći put i da su se ispucali iako u svojim redovima imaju par kvalitetnih udarača ipak je lineup Bravesa mnogo kvalitetniji i očekujem da i oni nešto više urade!!!I tradicija na Floridi je apsolutno na strani Bravesa -ATL are 22-8 in the last 30 meetings in MiamiKako bilo ja mislim da Bravesi će večeras izbeći sweep i uzimam njihovu pobedu...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 1, 2014 Baseball, MLB02:10 CET (02/05/2014)Kansas City Royals - Toronto Blue Jays(Team Points)Pick: Kansas City Royals Over 3.5Odd: 1.83Bookie: Pinnacle SportsStake: 4/10Večeras se na Kauffman Stadium, (Kansas City, Missouri) igra meč između domaćih Royalsa(14-12, 8-3 home) i gostujućih Blue Jaysa(12-15, 7-8 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Royalsi 10-7 i 4-2 ali ja večeras nebi igrao pobednika meča već bi probao sa overom poena Royalsa granica je postavljena na 3.5 što mislim i pored startera Jaysa da je dostigno za domaćina!!!Na moundu za Toronto: M.Buehrle-LHP (4-1, 2.16 ERA) sjajan start sezone u prva četiri meča izuzetan ali je na petom uništen od strane Šampiona dozvolivši 12 H i čak 6 R.Svakako se radi oveoma iskusnom i kvalitetnom bacaču ali svakako neće on dugo držati kvalitet pšartija na moundu iz prva četiri meča.Lineup Royalsa je konačno proradio i na 4 od zadnjih 5 mečeva su bili izuzetno efikasni i verujem da i večeras mogu da dohvate Buerliha koji svakako nepamti Kauffman kao stadion gde dobro prolazi.Naime on u zadnjih 5 izlazaka u Kansasu ima 1-3 uz katastrofalnu ERU 6.16.Kako bilo ja ću probati sa Overom na Royalse ali za niži ulog...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites