Crni 23 Posted May 2, 2014 Baseball, MLB20:20 CET (02/05/2014)Chicago Cubs - St.Louis Cardinals(Handicap)Pick: St.Louis Cardinals -1Odd: 1.78Bookie:Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na čuvenom Wrigley Field,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Cubsa(9-17, 5-8 home) i gostujuućih Cardinalsa(15-14, 8-9 away)...Ja bi ovde dao apsolutno prednost Cardsima u svemu i na moundu i u lineupu.Na moundu za Chicago: T.Wood-LHP (1-3, 3.52 ERA) dok za St. Louis: A.Wainwright-RHP (5-1, 1.20 ERA) svakako iako i Wood nebaca loše ipak je velika prednost na strani Wainwrighta.Svakakao i u hitingu je nesumnjivo da su Cardsi mnogo kvalitetniji.Kako bilo ja ovde uzimam Cadinalse u hendikepu....!!! Baseball, MLB20:20 CET (02/05/2014)Chicago Cubs - St.Louis Cardinals(Team Totals)Pick: Chicago Cubs under 3.5Odd: 2.02Bookie:MarathonbetStake: 5/10Večeras se na čuvenom Wrigley Field,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Cubsa(9-17, 5-8 home) i gostujuućih Cardinalsa(15-14, 8-9 away)...Pored prednosti u meču za Cardse ja moram ovde uzeti i under ranova Cabsa po prosto neverovatnoj kvoti koju daje Marathonbet!Na brdašcu za St. Louis: A.Wainwright-RHP (5-1, 1.20 ERA) zaista neverovatna sezona za Wainwrighta ima zaista neverovatnu statistiku na Wrigleyu 6-0 na 11 startova kao i 3-0 na zadnja tri starta i 2.33 ERA.Cabsi nemaju svakako moćan lineup i verujem da Wainwright može da ih zadrži na malo ranova.Uzimam under 3.5 na Cabse na meču...!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 2, 2014 Baseball, MLB 04:05 CET (03/05/2014) Los Angeles Angels - Texas Rangers(Money Line) Pick: Texas Rangers Odd: 2.22 Bookie:Pinnacle Sports Stake: 5/10Večeras se na Angel Stadium of (Anaheim, Anaheim, California) igra meč između domaćih Angelsa (14-13, 6-6 home) i gostujućih Rangersa(15-13, 6-6 away)... Ja ću na večerašnjem meču uzeti ML na Rangerse po zaista sjajnoj kvoti i nevidim nikakog razloga za preterano favorizovanje Angelsa. Jedino što useriju ulaze u mnogo boljoj formi dobili su seriju protiv Indiansa dok su Rangersi počišćeni od Athleticsa. Na moundu za Los Angeles: H.Santiago-LHP (0-4, 4.44 ERA) dok za Texas: C.Lewis-RHP (1-1, 4.60 ERA) nevidim ovdde neku prednost na strani Angelsa jedino što je Lewis bio dugo povređen i polako se vraća ali svakako je ogromno iskustvo na njegovoj strani umeda odbaca sjajno ali nažalost ida se raspadne. Dok bi u lineupu ipalk dao prednost Rangersima iako nisu u sjajnoj formi ali imaju ipak veći broj sjajnih udarača i konačno se zdravstveni bilten popravio. Tradicija je apsolutno na strani Rangersa kojiimaju 8-2 u zadnjih 10 mečeva kao i 20-7 na zadnjih 27 mečeva. Kako bilo uzimam Rangerse ML po ovakoj kvoti moram uzeti...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites