Crni 23 Posted May 4, 2014 Baseball, MLB19:35 CET (04/05/2014)Boston Red Sox - Oakland Athletics(Money Line)Pick: Oakland AthleticsOdd: 1.96Bookie:MarathonbetStake: 5/10Večeras se na Fenway Park,( Boston, Massachusetts) igra meč između domaćih Red Soxa(15-16, 8-10 home) i gostujućih Athleticsa(18-12, 12-6 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Red Soxi veoma ubedljivo 7-1 i 6-3 ali ja ću večeras dati prednost Athleticsima i uzeti njihovu pobedu.Na moundu za Boston: J.Lackey-RHP (4-2, 3.83 ERA) dok za Oakland: R.Gray-RHP (4-1, 1.76 ERA) ja biovde dao svakako prednost mladom Grayu koji baca izuzetno iako i Lackey nebaca tako loše ove sezone ipak njegova najveća prednost je što dobia odličan suport batera.Hiterski iako Bos. možda ima viže Power udarača ja bi ipak dao prednost Oak. i u lineupu posebno zbog mećapa a i statistički su zasad bolji Ath. iako u ova dva meča su malo pokazali mislim da je red da ioni nešto naparave.Kako bilo uzimam Athleticse ML...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites