Crni 23 Posted May 6, 2014 Baseball, MLB01:10 CET (07/05/2014)Atlanta Braves-St.Louis Cardinals(Team Totals)Pick: Atlanta Braves Over 3.5Odd: 1.80Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Turner Fieldu, (Atlanta, Georgia) igra se meč između domaćih Bravesa(17-14, 9-7 home) i gostujućih Cardinalsa(17-16, 10-11 away)...Drugi meč u seriji sinoć su dobili Cardsi sa 4-3 i time produžili agoniju Bravesa koja traje već 7 mečeva neznaju za pobedu prosto neverovatno za ekipu koja ima i sjajan tim na moundu i fenomenalan lineup i posle sjajnih 17-7 uledila je kriza ali ja večeras neću igrati ML na domaćina već ću uzeti over ranova jel po meni ova granica u večerašnjem meču dostižna bez obzira na dosta lošu formu hitera domaćina.Na moundu za St. Louis: T.Lyons-LHP (0-2, 4.20 ERA) mladi i dosta neiskusan pičer koji ima tek 16 mečeva u karijeri od toga samo 10 startova zasad nema previše uspeha ove sezone odbacao samo 12 inn. od toga dva starta i dvaput kao RP i dozvolio 6 ranova mislim da ga mogu hiteri Bravesa dohvatiti posebno što sumnjam da može bacati puno a veći deo bulpena Cardsa i to bolji je sinoć iskorišćen.Lineup Atlante je zaista moćan i prosto je neverovatno da tako loše igraju u zadnje vreme i mislim da tome mora doći kraj jelekipa koja u svojim redovima ima D. Uggla,J. Heyward,F. Freeman braću J. Upton i B. Uptona kao i E. Gattisa zaista respektabilan lineup koji mora i množe mnogo bolje nadam se već od večeras i mislim da ova granica mora da im bude dostižna.!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites