Crni 23 Posted May 8, 2014 Baseball, MLB18:05 CET (08/05/2014)Cleveland Indians - Minnesota Twins(Handicap)Pick: Cleveland Indians -1Odd: 1.79Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Progressive Field, (Cleveland, Ohio) igra meč između domaćih Indiansa(15-19, 11-8 home) i gostujućih Twinsa(15-17, 7-8 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Indiansi 4-2 i 4-3 ja bi i večeras dao prednost domaćinu i uzeću njihovu pobedu u hendikepu.Na moundu za Cleveland: J.Masterson-RHP (1-1, 4.01 ERA) dok za Minnesota: K.Correia-RHP (1-3, 6.09 ERA) svakako bi ovde daoveliku prednost Mastersonu koji nije sjajno otvorio sezonu ali je konačno na prošlom meču pokazao kvalitet kad odbaca kako može verujem da i večeras može da ima dobar meč.O Correiji sam već dosta ispričao da ne ponavljam jedan od mojih najomiljenijih pičera ali da igram protiv njega nadam se da me neće razočarati i verujem da ga hiteri Indiansa mogu dohvatiti.Hiterski iako su Twinsi statistički nešto malo bolji ipak smatram da su Indiansi kvalitetniji posebno što su Twinsi i dalje bez sjajnog J. Willinghama dok je moguće da ni večeras neće biti najveće zvezde J. Mauera koji je propustio zadnja tri meča.Kako bilo ja dajem prednost Indiansima i uzoimam njihovu pobedu u hendikepu...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites