Crni 23 Posted May 21, 2014 Baseball, MLB18:05 CET (21/05/2014)Cleveland Indians - Detroit Tigers(Money Line)Pick: Detroit TigersOdd: 1.64Bookie: Pinnacle SportsStake: 8/10Večeras se na Progressive Field,( Cleveland, Ohio) sastaju domaći Indiansi(21-25, 14-11 home) i gostujućih Tigersa(27-14, 14-6 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su pomalo iznenađujuće posebno sinoć pripala domaćinu -05/20/14 CLE 6 - DET 2 05/19/14 CLE 5 - DET 4Sumnjam da domaćin može da pomete goste i napravi Swip jel po meni je večeras i izraženija prednost na moundu na strani Tigersa.Na moundu za Cleveland: McAllister (3-4, 5.36 ERA) dok za Detroit: Scherzer (6-1, 1.83 ERA) svakako ogromna prednost na strani Scherzera.McAllister posle dobrog starta sezone u zadnje vreme baca očajno na zadnja dva starta dozvolio za nepunih 6 inn. čak 13 ranova i sigurno ne ulazi sa previše samopouzdanja u meč gde će naspram sebe imati jedan od najjačih lineupa uligi.Sa druge strane sjajni Scherzer koji baca prosto neverovatno nastavio je sjajan niz od prošle sezone i deluje zaista dominantno.Iako na početku nepamti Indianse po dobrom na zadnja 4 starta ima 3-0 2.17.Verujem da i večeras može da limitira domaćina namalom broju ranova.Iako idomaćin ima solidan lineup svakako su gosti i tu u prednosti kao i tradicija gde Tigersi su više nego uspešni u Cle.-DET are 9-3 in the last 12 meetings in Cleveland.Kako bilo po meni sve je na strani Tigersa i uzimam ih večeras za jak ulog...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted May 21, 2014 Baseball, MLB 20:20 CET (21/05/2014) Chicago Cubs - New York Yankees(Money Line) Pick: Chicago Cubs Odd: 1.94 Bookie: Marathonbet Stake: 5/10Večeras se na čuvenom Wrigley Field,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Cubsa(16-27, 10-12 home) i gostujućih Yankeesa(23-21, 12-10 away)... Drugi meč u seriji u okviru Inter lige juče su dobili domaćini sa čak ubedljivih - 05/20/14 CHC 6 - NYY 1 Iznenađujuće visoka pobeda posebno sobzirom da je za Yenkije startovao do sinoć nedodirljivi Tanaka ali naravno i njemu se to moralo desti ja bi i večeras dao prednost Cabsima koji ako su u lošijem mechapu uspeli da dobiju što večeras nebi mogli to da ponove kad večeras svakako na brdašcu je prednost na njihovoj strani! Na moundu za Chicago: Samardzija (0-4, 1.62 ERA) dok za New York: Whitley (0-0, 0.00 ERA) svakako ja bi dao prednost Samardziji. Samardzija baca izuzetno ove sezone ali i pored toga ima neverovatnih 0-4 naravno zbog kriminalnog run suporta svojih batera nadam se da večeras to može biti konačno drugačije i da bi večeras mogao dobiti solidan suport. Deluje zaista moćno ima dosta dobru kontrolu lopte dosad je dozvolio samo 2 HR na zadnja tri meča u 20 inn. dozvolio je samo 2 rana. Sa druge strane za Yenkije ruki Whitley kome je ovo drugi meč na prvom meču je bacao 4.2 inn. bez dozvoljenog rana ali me to previše ne imresionira i verujem da ako su hiteri Cabsa dohvatili sjajnog Tanaku zašto nebi mogli i njega. Što se hitinga tiče iako gosti imaju kvalitetniji hiting ipak su večeras bez DH udarača kolko im je to falilo videlo se sinoć kao i zbog pich. mech. mislim da prednost u hitingu nije puno na strani gostiju. Kako bilo ja bi dao prednost Cubsima večeras i uzeću njihovu pobedu....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites