Tuto Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Pozdrav društvu! Danas u Cafeu pored pozdrava i jedan prijedlog. Uspješan dan! Quote
mostovoj Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Pozdrav društvu! Danas u Cafeu pored pozdrava i jedan prijedlog. Uspješan dan! Pozdrav Malo nejasno, ali ako mislis da svako stavi neki kladionicarski prijedlog onda Cibona - Cedevita 1X @1.85. Ako si mislio gramaticki onda "pred", a ako je prijedlog za popiti nesto onda Cedevita naranca. Quote
c4nton4 Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Pozz Moj prijedlog je da se od*ebete s računala jerbo dan je idealan za boravak na otvorenom Adios Quote
mostovoj Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Pozz Moj prijedlog je da se od*ebete s računala jerbo dan je idealan za boravak na otvorenom Adios Mozda sam s laptopom na terasi. Quote
Tuto Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 Podržavam gornje prijedloge a moj je: SF - NYM - 2 (MLB). Quote
micha Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Pozdrav! A od predloga ono što ostalo: USA - Nigeria GG ( oba daju gol), Quote
Recommended Posts