Tuto 157 Posted June 7, 2014 Pozdrav društvu! Danas u Cafeu pored pozdrava i jedan prijedlog. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 7, 2014 Pozdrav društvu! Danas u Cafeu pored pozdrava i jedan prijedlog. Uspješan dan! Pozdrav Malo nejasno, ali ako mislis da svako stavi neki kladionicarski prijedlog onda Cibona - Cedevita 1X @1.85. Ako si mislio gramaticki onda "pred", a ako je prijedlog za popiti nesto onda Cedevita naranca. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 7, 2014 Pozz Moj prijedlog je da se od*ebete s računala jerbo dan je idealan za boravak na otvorenom Adios Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 7, 2014 Pozz Moj prijedlog je da se od*ebete s računala jerbo dan je idealan za boravak na otvorenom Adios Mozda sam s laptopom na terasi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 7, 2014 Podržavam gornje prijedloge a moj je: SF - NYM - 2 (MLB). Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 7, 2014 Pozdrav! A od predloga ono što ostalo: USA - Nigeria GG ( oba daju gol), Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 7, 2014 A za popiti, ja bi ipak ladno pivce. Quote Share this post Link to post Share on other sites