Tuto 157 Posted June 10, 2014 Pozdrav društvu! :57bye:Za ekipicu .Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 10, 2014 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 10, 2014 Tuto, neku igru u vezi s SP organiziraj pa magari bez nagrade Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 10, 2014 Pozdrav. Moj izbor za danas - Latvijci - FC Daugava - Skonto, tip: 2 A vaš? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 10, 2014 Tuto, neku igru u vezi s SP organiziraj pa magari bez nagrade Biti će! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 10, 2014 Pozdrav. Moj izbor za danas - Latvijci - FC Daugava - Skonto, tip: 2A vaš? Moj MLB malo kasnije! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 10, 2014 Skonto pobedio 4:0 ! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 10, 2014 MLB LAA - OAK - OAK +1,5CWS - BOS - CWS +1,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 10, 2014 kad bi probao takav trik kod nas, dobio bi po nosu Ovisi kako postaviš. Ako odigraš sa stilom šanse su dobre da prođeš bez kaznene prijave. Ako imaš neodoljiv smješak u paketu s karizmom kod butri od 20-25 godina proći će uvijek..od 26-31 malo teže prolazi (dosta butrica se u tim godinama pobabusa iz nekog razloga..možda kasna diploma i prvo zaposlenje pa treba dosta vremena izvuće djevojče iz nje), 32 na dalje (pod uvjetom da nisu regularno j**ne i nisu u vezi) će te izj.. na mjestu. Ja volim žene i ne pišem ovo iz nepoštovanja prema njima, nego zato što je ovo je*ena istina. Svako živo biće koje prođe pubertet hoće j***t i bit j***no, od tapira u amazonskim šumama do Vladeka iz Dubrave. Jesam u pravu? Skonto pobedio 4:0 ! MLB LAA - OAK - OAK +1,5CWS - BOS - CWS +1,5 Sretno Možda i ja nešto predložim, samo da se sastavim prije.. Quote Share this post Link to post Share on other sites