Crni 23 Posted June 10, 2014 Baseball, MLB01:05 CET (11/06/2014)Toronto Blue Jays - Minnesota Twins(Handicap)Pick: Toronto Blue Jays -1Odd: 1.86Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na Rogers Centre,(Toronto, Ontario) igra meč između domaćih Blue Jaysa(39-26, 20-15 home) i gostujućih Twinsa(29-33, 14-16 away)...Drugi meč u seriji sinoć su dobili Blue Jaysi -06/09/14 TOR 5 - MIN 4I večeras bi ja dao prednost domaćinu u svemu i na moundu kao i u hitingu i uzeću njihovu pobedu u hendikepu.Na moundu za Toronto: J.Happ-LHP (5-2, 4.12 ERA) dok za Minnesota: K.Correia-RHP (2-7, 6.11 ERA) svakako bi ovde dao prednost Happu.Happ jedan sasvim solidan pičer desi mu se da se raspadne ponekad jel je njegov najveći problem kontrola lopte prošli meč je odbacao dobro u Detroitu na teškom gostovanju iako bolje prolazi na gostovanjima verujem da može da odbaca jedan solidan meč posebno što Twinsima manje odgovara levoruki bacač.Ali u ovom metchupu manje se uzdam u Happa dok više u Correiu koji je da ne ponavljam jedan od mojih najomiljenijih pičera potiv koga gotovo redovno igram nadam se da me ni večeras neće razočarati i da će se držati tradicije.Protiv Tor. ima jako lošu statistiku 1-3 7.04 ERA iako bolje baca na gostovanjima svakako je ovo možda i najgore u celom MLB-u za pičera.I na njegovom zadnjem meču sa Tor. je brzo dohvaćen i upravo je bio ovaj pit. mat. gde je Happ odbacao sasvim dobro u ubedljivoj pobedi Tor.-09/07/13 MIN 2 - TOR 11Iako su i Min. hiteri zasad sasvim solidni ipak je i tu velika prednost za domaćina kao i tradicija koja je apsolutno na njihovoj strani.MIN are 6-20 in the last 26 meetings in Toronto.MIN are 13-38 in the last 51 meetings.Kako bilo ja uzimam pobedu Blue Jaysa u hendikepu za nešto jači ulog...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites