Tuto 157 Posted June 11, 2014 Pozdrav društvu! :57bye:Za ekipicu .Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 11, 2014 Pozdrav svima Jos samo JEDAN dan. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 11, 2014 Pozdrav svima! Jos malo pa pocinjeeeee Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 11, 2014 Pozdrav svima Jos samo JEDAN dan. Kak to da se nisi sjetio igrat neki turnir koji bi te plasirao u Brazil? Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 11, 2014 Pozdrav društvu! :57bye:Za ekipicu .Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 11, 2014 Pozdrav svima! Jos malo pa pocinjeeeee Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 11, 2014 Žao mi je ovog malog iz Rijeke, kakvu priliku je izgubio..A jedina opcija nam je vratit fu**ing Badelja koji ne zna igrat ni u ruševini od HSVa..jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee***********************************************eniiiiiiiiiiiiiiiiiiii užas Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 11, 2014 Žao mi je ovog malog iz Rijeke, kakvu priliku je izgubio..A jedina opcija nam je vratit fu**ing Badelja koji ne zna igrat ni u ruševini od HSVa..jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee***********************************************eniiiiiiiiiiiiiiiiiiii užas Podržavam. Mali Močinić je stvarno inteligentan, hrabar i dobar igrač. Ako ništa drugo bio je 'free in Brasil'! MLB prijedlog u večernjim satima! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 11, 2014 Podržavam. Mali Močinić je stvarno inteligentan, hrabar i dobar igrač. Ako ništa drugo bio je 'free in Brasil'! MLB prijedlog u večernjim satima! Svjetsko svi gledaju, mogao je vrlo rano privuć pažnju velikih klubova, al to je život..jbg Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 11, 2014 Naziv kladionice: bwinVrijeme odigravanja: 00:00Naziv para: Texas Stars @ St. Johns Ice Caps Tip para: Texas StarsTečaj: 2.700 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 11, 2014 (edited) Kak to da se nisi sjetio igrat neki turnir koji bi te plasirao u Brazil? Kako se ja to nisam prije sjetio, stvarno... Edited June 11, 2014 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 11, 2014 http://www.betexplorer.com/soccer/paraguay/primera-division/rubio-nu-deportivo-capiata/ANBOcf5M/ paragvajci imaju lep H2H a i ovako 1 je realan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 11, 2014 Neznam što se svi lože na SVETSKO Ja ću i dalje biti uz MLB Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 11, 2014 MLB TBR - STL - STL +1.5 SFG - WAS - WAS +1.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites