Jump to content

Recommended Posts

Posted

Konkretne podatke o snazi motora nećeš sigurno naći al na ovim stranicama ima dosta podataka o sastavu momčadi i testiranjima. Kako trenutno stvari stoje honda ima najsna

Posted

Sumnjam da ce Schumi pobjedit. Honda ce ove sezone briljirati, a da ne kazem da ce i Toyota ...

McLaren ima najbrze bolide, ali se kvare full, tako da je moguce da osvajaju pol positione, ali tesko i utrke ..

Reno je suzdrzan, tajnovit, vidjet cemo..

Ja kazem Mclaren ce povest, a honda ferrari ce se boriti iza .. A tu negdje i Toyota ..

Prvu utrku se ne bi kladio, treba prvo vidjeti kako ce se razvijati stvari.

Posted

Hondu sam samo spominjao u kontekstu motora al to nije bilo dovoljno ni prije 30-ak godina.

Po onnome što sam vidio na slobodnim treninzima i pročitao po raznim novinama/webovima Ferrari se vraća u velikom stilu. Naime oni su jedni sa mjenjačem sa duplom spojkom (Williams-ov je u pripremi) što bi trebalo donositi prednost od 0.4s po KRUGU! http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_mad.gif e da i već su testirali u Bahrainu prošli mjesec (zajedno sa Hondom i STR-om).

McLaren nije ni blizu podija. Kimi je stao na stazi za vrijeme treninga, a Montoya tvrdi da se njegov motor ne vrti kako spada te je na ciljnoj ravnivi 7km/h sporijei od kolege. Mercedes maravno negira tako što.

Po meni šanse za pobjedu imaju 3 momčadi. Ferrari, Renult i Honda.