Tuto 157 Posted June 12, 2014 Pozdrav društvu! Danas počinje SP u nogometu u Brazilu, a počinje i prigodno natjecanje na ovom forumu. Nagrada je skromna, ali ipak je nagrada. Stoga, priključite se. Za ekipicu .Uspješan dan! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 12, 2014 Dobar dan.... Tuto, malo pogledaj moji "kladu" u natjecanju ako je dobro napisano....Uglavno sam kladio,da Brazil da najmanje 2 gola protiv Hrvatske.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 12, 2014 Dobar dan, Komsijama (BiH i Hrvatska ) srecno na SP i navijam za Vas! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 12, 2014 Dobar dan, Komsijama (BiH i Hrvatska ) srecno na SP i navijam za Vas! i ja navijam za naše Jugoslavene..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 12, 2014 Dobar dan.... Tuto, malo pogledaj moji "kladu" u natjecanju ako je dobro napisano....Uglavno sam kladio,da Brazil da najmanje 2 gola protiv Hrvatske.... Nećemo biti strogi, sve je dobro napisano. Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 12, 2014 Pozdrav svima! Sretno komsije veceras, uz vas je BIH Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 12, 2014 MLB SEA - NYY - NYY +1.5 NYM - MIL - MIL +1.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 12, 2014 Šugavi Japanac i njegov poklon Brazilu. Sramota za Svjetsko..debil.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 12, 2014 Šugavi Japanac i njegov poklon Brazilu. Sramota za Svjetsko..debil.. Katastrofa, jebo ih japanac.... mrzim SP samo zbog ovakvih stvari. Kao kod nas u BIH sve po nacionalnom kljucu mora biti, tako i na SP-u. Umjesto da budu samo oni najbolji, pa makar svi bili iz Evrope, ne FIFA shara po svijetu trazeci sudije, koji ne bi mogli suditi ni BH Premijer ligu.... sramota fakat, zao mi Hrvatske, nisu zasluzili da izgube... Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 12, 2014 Katastrofa, jebo ih japanac.... mrzim SP samo zbog ovakvih stvari. Kao kod nas u BIH sve po nacionalnom kljucu mora biti, tako i na SP-u. Umjesto da budu samo oni najbolji, pa makar svi bili iz Evrope, ne FIFA shara po svijetu trazeci sudije, koji ne bi mogli suditi ni BH Premijer ligu.... sramota fakat, zao mi Hrvatske, nisu zasluzili da izgube... Baš nas je FIFA sjebala s ovakvim sucem. Nevjerovatno. Baš sam po sportskim portalima provjerio šta se piše, i svi stranci su vidjeli isto što i mi. Jebena FIFA mutava..Japanac ne sudi ništa i onda iz p**ke dosudi penal..debil.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 12, 2014 Ovo ću puštat u pozadini dok budem trpao gospođu Nishimura Quote Share this post Link to post Share on other sites