Crni 23 Posted June 15, 2014 Baseball, MLB19:10 CET (15/06/2014)Miami Marlins - Pittsburgh Pirates(Handicap)Pick: Miami Marlins -1Odd: 2.03Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Marlins Park,( Miami, Florida ) igra meč između domaćih Marlinsa(34-33, 22-13 home) i gostujućih Piratesa(34-34, 14-18 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili Pirati -06/14/14 MIA 6 - PIT 8 06/13/14 MIA 6 - PIT 8Oba efikasna meča što se nadam da u ovom neće biti bar od strane Pirata jel ja u ovom meču dajem prednost Marlinsima i uzimam ih u hendikepu.Nadam se da Marlinsi večeras prekidaju seriju od tri poraza i da bi tri vezana poraza i sweep na domaćem terenu da bi bilo previše gde su oni jedni od najboljih domaćina u ligi sa 22-13 uz po meni veliku prednost na moundu.Večeras na moundu za Miami: H.Alvarez-RHP (3-3, 2.56 ERA) dok Pittsburgh: V.Worley-RHP (0-0, 0.00 ERA)...Svakako bi ovde dao veliku prednost .Alvarezu koji baca odlično ove sezone posebno na Marlins Parku gde ima fenomenalnih 3-1 1.47 ERA dozvolivši na 6 startova samo 7 ranova.Uz to na dva starta u karijeri protiv Pirata ima 1-0 2.08 ERA oba prošle sezoni i na Marlins Parku nije dozvolio Piratima ni jedan ran u pobedi -07/26/13 MIA 2 - PIT 0Verujem da i večeras moiže da ima dobro veče iako su Pirati na dva meča dali 16 ranova svakako nemaju neki moćan lineup i verujem da su na ta dva meča se ispucali i dali sve što su mogli i očekujem pad u hitingu večeras bar se nadam da će biti tako.Sa druge strane Worley kome će ovo biti prvi meč u sezoni prošle sezone užasan u Twinsima 1-5 7.21ERAiako u karijeri ima 1-1 1.80 ERU sa Marlinsima on je bio i riliver ali zadnji meč još 2011.Mislim da ga svakako hiteri Marlinsa mogu dohvatiti.I hiterski bi dao prednost Marlinsima iako su statristički približni ipak na Marlins Parku su moćni uz to i pit. matchup je debelo na njihovoj strani i verujem da će svom starteru dati dobar suport.Kako bilo ja uzimam Marlinse večeras u hendikepu....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted June 15, 2014 Baseball, MLB20:10 CET (15/06/2014)Houston Astros - Tampa Bay Rays(Handicap)Pick: Houston Astros +1Odd: 2.18Bookie:Pinnacle SportsStake: 4/10Večeras se na Minute Maid Park,( Houston, Texas) igra meč između domaćih Astrosa(32-38, 17-19 home) i gostujućih Raysa(26-43, 12-23 away)...Treći meč u seriji obe ekipe su dobile po jedan meč -06/14/14 HOU 7 - TB 3 06/13/14 HOU 1 - TB 6U ovom meču nemogu da kažem da Raysi nisu favoriti ali ovoliki koliko ih kladionica forsira sigurno nisu bar ne u ovom momentu.Igraju očajno ove sezone među najgorim su gostima u MLB-u samo Cabsi imaju lošiji skor i u užasnoj su formi 3-7 dok domaćin ima 7-3 na zadnjih 10 mečeva.Njihova prednost večeras je svakako na moundu ali ove sezone to se i nije pokazalo kao neka prednost kod startova najboljeg pičera u rotaciji Raysa.Astrosi svakako jesu jedan od najlošijih timova u MLB-u ali igraju dosta dobro ove sezone čak i iznad svakih očekivanja.Večeras na moundu za Houston: B.Peacock-RHP (2-4, 4.50 ERA) dok za Tampa Bay: D.Price-LHP (4-6, 3.97 ERA) svakako da je prednost na strani Pricea ali on baca jednu od najlošijih sezona u karijeri.Price iako na zadnja tri starta ima dobru statistiku 2.42 ERA ima 0-2 dok tim 0-3 zbog užasnog suporta hitera.Uz to ove sezone često ume totalno da padne iako ima fantastičnu kontrolu lopte mislim da je to i veliki problem ne što ima dobru kontrolu lopte već je najveći problem što konstantno napada zonu gde ga često dohvate protivnički hiteri.Iako protiv Astrosa ima 2-1 3.00 ERA mogao bi da ima problema jel je lineup Astrosa kompletno namešten na levorukog pičera i udaraju protiv njih mnogo bolje .268.Sa druge strane Peacock koji posle lošeg starta baca u odličoj formi na zadnja 4 starta 2-0 2.66 ERU.Čak i hiterski Astrosi statistički mnogo bolji dok su Tampini hiteri veliko razočaranje ove sezone.Svakako je ovo rizičan bet ali mislim da ima value po ovakoj kvoti jel ako i dobiju Raysi nadam se da to neće biti ubedljivo kako bilo uzimam Astrose u hendikepu makar i za nešto niži ulog!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites