Tuto 157 Posted June 16, 2014 Pozdrav društvu! :57bye:Za ekipicu .Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 16, 2014 dobar dan....jučer je bio lep dobitak u kladi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 16, 2014 Pozz.... Hare šta si ti igrao u natjecanju???? TENIS???? Tenis u svjetskom prvenstvu u nogometu..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 16, 2014 Danas uz Portugal i Nigeriju. A ona ponoćna- - Gana - USA , biće čupavo. A za Amerikance smatram da mogu da iznenade, pa čak i da se možda plasiraju u 1/8 finala. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 16, 2014 Fix pon. 21:00 Iran-Nigerija X2 i 0-3 1.67 Čeka početakladionica Soccer Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 16, 2014 Pozz.... Hare šta si ti igrao u natjecanju???? TENIS???? Tenis u svjetskom prvenstvu u nogometu..... to je igrao u Expekt takmicenju a ne u SP takmicenju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 16, 2014 MLB ATL : PHI - ATL TB : BAL - BAL +1,5 ARI : MIL - MIL +1,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 16, 2014 to je igrao u Expekt takmicenju a ne u SP takmicenju Odigrao je u SPu, samo je Tuto otpuhnuo taj nesretni post. Mladi kolega iz Slovinije je u pravu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 16, 2014 MLB ATL : PHI - ATL TB : BAL - BAL +1,5 ARI : MIL - MIL +1,5 Good luck Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 16, 2014 http://www.mozzartsport.com/vesti/mundijalski-tip-gana-sad/78609 3+ bi moglo da prodje Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted June 16, 2014 Hare šta si ti igrao u natjecanju???? TENIS???? Tenis u svjetskom prvenstvu u nogometu..... Da, igra se na Copacabani, kao uvertira pred utakmice Svjetskog prvenstva. Nije mi jasno zbog čega mi je maknut tip. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 16, 2014 Da, igra se na Copacabani, kao uvertira pred utakmice Svjetskog prvenstva. Nije mi jasno zbog čega mi je maknut tip. Šteta, događa se. Postavio si tip u Times New Roman, a strogo u pravilima piše da koristiš Comic Sans.. Jebga http://www.mozzartsport.com/vesti/mundijalski-tip-gana-sad/78609 3+ bi moglo da prodje Sretno momak Quote Share this post Link to post Share on other sites