Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav!

A ona ponoćna- - Gana - USA , biće čupavo. A za Amerikance smatram da mogu da iznenade, pa čak i da se možda plasiraju u 1/8 finala. 

Baš kao što sam pretpostavio.  

Posted

Danas na SP, verujem da će Brazilci pokazati svoju snagu i ubedljivo pobedti Meksikance.  Belgijanci su veliki favoriti i očekujem da će to i na terenu potvrditi. A onaj zadnji, koji bi trrebalo da bude najneizvesniji, malu prednost dajem Rusima, jer će noćas imati jednog navijača više - t.j.mene!

Posted

Danas na SP, verujem da će Brazilci pokazati svoju snagu i ubedljivo pobedti Meksikance.  Belgijanci su veliki favoriti i očekujem da će to i na terenu potvrditi. A onaj zadnji, koji bi trrebalo da bude najneizvesniji, malu prednost dajem Rusima, jer će noćas imati jednog navijača više - t.j.mene!

Sve si u pravu i slazem se sa tobom. A Rusi ce to dobiti bez vecih problema, siguran sam u to :48thumbsup:

Posted

Dobar dan....

Jučer sam gledao dvije utakmice .....prva je bila dobra ali Portugalci su me razočarali, a na drugoj utakmici Nigerija - Iran...prava "uspavanka"...Računao sam na pobjedu Nigerije, a Iran s svjetskog prvenstva odlazi kuči bez jednog pogodka.... Danas ću gledati samo jednu utakmicu i to u 21.sati, sutra Hrvatska protiv Kameruna igra u 24.sati???? :icon_eek: - ne mogu gledati....jednu ću sigurno gledati....

Posted (edited)

Que pasa   :57bye: ja gledao sve meceve  :icon_eek:  mozda ne bas svaki minut ali gledao 

Rusi ce imati jos jednog navijaca , mene  :50yes:  inace verovatno ce biti tvrd mec , moguce iz X i sa malo golova mada je ovo lud SP sa jako puno golova a najvise se isplati igrati 3+ iili GG3+ 

sutra bi Hrvatska morala pobediti Camerun a kad dodje njihov red i BIH da pobedi Nigeriju koji nisu pokazali nista 

Edited by rockytomas
Posted

Gledajući kako je Mexico odigrao protiv Brazila, stekao sam dojam da je susret bio 'dogovoren'. I jednima i drugima nerješeni rezultat odgovara. Brazil tuče Kamerun, a Mexico odigra neodlučno ili pobjedi Cro. To je moja prognoza za ovu skupinu. Hrvatska će teško dalje. Niti statiska joj ne ide u prilog.

Posted

MLB

CLE : LAA - CLE +1,5

ATL : PHI - ATL

ARI : MIL - MIL +1,5