Tuto 157 Posted June 17, 2014 Pozdrav društvu! :57bye:Za ekipicu .Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 17, 2014 Pozdrav! A ona ponoćna- - Gana - USA , biće čupavo. A za Amerikance smatram da mogu da iznenade, pa čak i da se možda plasiraju u 1/8 finala. Baš kao što sam pretpostavio. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 17, 2014 Danas na SP, verujem da će Brazilci pokazati svoju snagu i ubedljivo pobedti Meksikance. Belgijanci su veliki favoriti i očekujem da će to i na terenu potvrditi. A onaj zadnji, koji bi trrebalo da bude najneizvesniji, malu prednost dajem Rusima, jer će noćas imati jednog navijača više - t.j.mene! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 17, 2014 Danas na SP, verujem da će Brazilci pokazati svoju snagu i ubedljivo pobedti Meksikance. Belgijanci su veliki favoriti i očekujem da će to i na terenu potvrditi. A onaj zadnji, koji bi trrebalo da bude najneizvesniji, malu prednost dajem Rusima, jer će noćas imati jednog navijača više - t.j.mene! Sve si u pravu i slazem se sa tobom. A Rusi ce to dobiti bez vecih problema, siguran sam u to Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 17, 2014 Dobar dan.... Jučer sam gledao dvije utakmice .....prva je bila dobra ali Portugalci su me razočarali, a na drugoj utakmici Nigerija - Iran...prava "uspavanka"...Računao sam na pobjedu Nigerije, a Iran s svjetskog prvenstva odlazi kuči bez jednog pogodka.... Danas ću gledati samo jednu utakmicu i to u 21.sati, sutra Hrvatska protiv Kameruna igra u 24.sati???? - ne mogu gledati....jednu ću sigurno gledati.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 17, 2014 Daj Mexico, izbori još jedan korner u prvom poluvremenu.....još 7 minuta imaš vremena.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 17, 2014 (edited) Que pasa ja gledao sve meceve mozda ne bas svaki minut ali gledao Rusi ce imati jos jednog navijaca , mene inace verovatno ce biti tvrd mec , moguce iz X i sa malo golova mada je ovo lud SP sa jako puno golova a najvise se isplati igrati 3+ iili GG3+ sutra bi Hrvatska morala pobediti Camerun a kad dodje njihov red i BIH da pobedi Nigeriju koji nisu pokazali nista Edited June 17, 2014 by rockytomas Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 17, 2014 Jeb....jim Mexico......u 2.minuti bio korner, a u ostalih 44 minuta ništa više......zjeb....su mi 15 € :icon_mad: Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 17, 2014 Ako Mexico ne gubi......onda Hrvatski se slabo kaže.....šta vi kažete?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 17, 2014 Gledajući kako je Mexico odigrao protiv Brazila, stekao sam dojam da je susret bio 'dogovoren'. I jednima i drugima nerješeni rezultat odgovara. Brazil tuče Kamerun, a Mexico odigra neodlučno ili pobjedi Cro. To je moja prognoza za ovu skupinu. Hrvatska će teško dalje. Niti statiska joj ne ide u prilog. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 17, 2014 MLB CLE : LAA - CLE +1,5 ATL : PHI - ATL ARI : MIL - MIL +1,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites