Crni 23 Posted June 18, 2014 Baseball, MLB01:05 CET (19/06/2014)Pittsburgh Pirates - Cincinnati Reds(Money Line)Pick: Cincinnati Reds Odd: 2.12Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na PNC Park,( Pittsburgh, Pennsylvania) igra mečizmeđu domaćih Piratesa(34-36, 20-17 home) i gostujućih Redsa(34-35, 17-18 away)...Drugi meč u seriji sinoć su dobili Redsi i ja kao i sinoć i večeras sam na Redsima ML ipak večeras sa nešto manjim ulogom ali i po meni sa odličnom kvotom jel po meni su i večeras Redsi u prednosti!!!Na moundu za Pittsburgh: Volquez (4-5, 3.89 ERA) dok za Cincinnati: Simon (9-3, 2.95 ERA) ja bi ovde dao prednost Simonu.Volquez svakako sasvim solidan pičer koji kući baca bolje ali nema pravi suport hitera što se nadam i večeras da će biti slučaj.Sa druge strane Simon koji ima sjajnu sezonu posebno je impresivan na gostovanjima 6-1 2.44 ERU ove sezone je već bacao u Pitt. iodneo win.-04/23/14 PIT 2 - CIN 5Nadam se i večeras da može imati dobro izdanje.Hiterski bi takođe dao prednost Redsima koji su konačno kompletni i poseduju svakako odličan lineup.I u sasvim su dobroj formi imaju 5-1 na zadnjih 6 mečeva i moraju nastaviti sa dobrim rezultatima ako žele da ostanu u konkurenciji za div. titulu zaostaju prilično za Brewersima ali tu su i Cardinalsi kao i Pirati i u div. okršaju je najbitnije dobijati serije.Kako bilo idem večeras na Redse ML....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites