Tuto 157 Posted June 19, 2014 Pozdrav društvu! :57bye:Za ekipicu. :13cheers:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 19, 2014 dobar dan.... u ponedeljak će za Hrvate biti utakmica godine.....Mexicu je dovoljno bod.....Ako Hrvatska pobijedi onda čekaju Nizozemci, dobro bi bilo,da igraju protiv Čila... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 19, 2014 dobar dan.... u ponedeljak će za Hrvate biti utakmica godine.....Mexicu je dovoljno bod.....Ako Hrvatska pobijedi onda čekaju Nizozemci, dobro bi bilo,da igraju protiv Čila... Teško će biti Hrvatima protiv Meksikanaca, jer neće igrati 11 na 11, nego 11 na 12 ,pa čaki možda na 13. 12 igrač Meksikanaca je publika, a onaj 13 - možda bude i sudija. Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 19, 2014 A danas - Urugvajci su me razočarali u prvoj utakmici, pa mislim da neće biti ništa bolji ni danas i da će to Englezi da dobiju. Slonovi su bili dobri , ali samo na kratke mahove, ako danas budu dobri , ali ne na blic - mogli bi da iznenade Ekvador. Inače ovde očekujem golove. I treća utakmica - Japan - Grčka, malu prednost dajem Japancima, jer ću za njih da navijam, samo za to što me igra Grka nervira do srži. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 19, 2014 Ja stvarno ne znam kako englezi mogu dobiti ikoga, a kamoli urugvaj... 1X na Urugva cak 1.86 u Unibetu.... ovo je zaista poklon.... englezi tarabe zesce... al eto vidjet cemo, ja mislim da ovo treba iskoristiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 19, 2014 MLB WAS : ATL - WAS STL : PHI - STL Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 19, 2014 http://youtu.be/zb_Wm2z68Fk Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 19, 2014 Ja stvarno ne znam kako englezi mogu dobiti ikoga, a kamoli urugvaj... 1X na Urugva cak 1.86 u Unibetu.... ovo je zaista poklon.... englezi tarabe zesce... al eto vidjet cemo, ja mislim da ovo treba iskoristiti Kad nece niko, onda sam sebi Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 19, 2014 Kakva loša utakmica. Dvije najgore repke na svjetskom. Debilni Grci i fizički preslabi Japanci..Nek završi x pa da odjebu u skokovima Quote Share this post Link to post Share on other sites